Szaftos, fokhagymás sertéstarja: szinte szétolvad a szádban
Annál finomabb, omlósabb lesz a sertéstarja, minél tovább pihenteted a pácban.
Összesen 14 találat.
Annál finomabb, omlósabb lesz a sertéstarja, minél tovább pihenteted a pácban.
Ha így sütöd a fokhagymás-kakukkfüves tarját, a hús nem szárad ki, puha és szaftos marad, ráadásul gyorsan elkészül.
A fűszeres sült tarja igazi hétvégi klasszikus. Ha a húst krumpliágyon sütöd meg, a köret is ízletesebb lesz.
Ha van egy kis időd, a tarját sütés előtt érdemes órákon át pácolni. A fokhagyma és a rozmaring csodás ízt ad neki.
A hagymás tarja a legegyszerűbb tepsis húsok egyike. Érdemes már a sütés előtti napon bepácolni.
Az ízes, vajpuhára sült szaftos sertésszeletnél jobb ebéd nem is kell. A pác is házi és isteni.
Ha szereted a szaftosabb fogásokat, akkor a sütőben sült, fűszeres tarja kiváló választás.
Ne bonyolítsd túl a hétvégi sütés-főzést! A tepsiben sült, előre pácolt tarjának esélye sincs, hogy kiszáradjon.
Mindegy, hogyan sütöd, pácold a tarját legalább egy éjszakán át. Így biztosan átjárják a jobbnál jobb ízek.
Az omlós, sült tarja kényelmesen elkészíthető bő fél óra alatt, mégis mindenki agyondicséri.
A zsíros tarja az egyik legjobban grillezhető hús. Ha így készíted, mindenki megnyalja mind a tíz ujját.
A fokhagymás, rozmaringos tarja fantasztikusan omlós, grillen és sütőben is tökéletes lesz.
Ezért a jól megpakolt fűszeres sertéstarjáért minden húsimádó odalesz.
A nyári sütögetések közkedvelt szereplője a kellőképp szaftos, gazdagon ízesíthető tarja.