Gödöllői töltött csirkecomb ropogósra sütve: gombás ragu kerül a bőre alá
A gödöllői csirkecomb ropogósra sült bőre alá gombával és csirkemájjal készülő, isteni finom töltelék kerül.
Összesen 54 találat.
A gödöllői csirkecomb ropogósra sült bőre alá gombával és csirkemájjal készülő, isteni finom töltelék kerül.
Ha nem szívesen bajlódsz a káposztalevelek töltésével, készíts egyszerűbben töltött káposztát!
Füstölt szalonna és tepsis krumpli: két nagy kedvenc, amelyek most együtt készülnek.
A tejszínes szószban puhuló gombás szűzérméket akár ünnepi alkalmakkor is az asztalra teheted.
A szatmári módon készülő sertéstarja füstölt szalonnás alappal és krumplival készül.
A füstölt szalonnás alappal készülő bakonyi sertéscomb télen-nyáron jóleső ebéd.
Nem kell étterembe menned a tökéletes cigánypecsenyéért: otthon készítve is nagyon finom lesz.
A füstölt szalonnás alappal indító, sűrű csikós tokányt ma is érdemes időnként elkészíteni.
Különlegesen finom lecsót tehetsz az asztalra, ha fazék helyett sütőben készíted.
A szatmári sertéskaraj füstös alappal készül, és paprikás szaft koronázza meg.
A kolbásszal sült serpenyős krumpli reggelire vagy vacsorára is tökéletes választás.
A reszelt krumplival és szalonnával készülő omlett fantasztikus, kiadós reggeli.
Ez a füstös, gombás bakonyi betyárgombóc mindenkinek ízleni fog, aki szereti a karakteres, magyarosabb ízvilágot.
A sűrű, kiadós favágólevesnél finomabb nem is kell a vasárnapi asztalra.
Egyszerre krémes, füstös és nagyon laktató: ha erősen szereted, használj hozzá csípős kolbászt.
Itt a bográcsozás ideje: készíts hamisítatlan, betyáros csirkepörköltet!
A tejfölös, paprikás tészta egyszerű, ám annál finomabb hétköznapi vacsora lehet.
A lecsóhoz a csirkecomb is jól passzol: mutatjuk, hogyan készítheted el a legfinomabbra.
A bakonyi leves füstölt szalonnás alappal, sertéscombból, gombából és jó sok tejföllel készül.
A puha, omlós csirkemájhoz nagyon jól megy a füstölt szalonnás alap és a roppanósra párolt zöldségek.
Még finomabb lesz a lecsós csirkemell, ha a köretként szolgáló krumplit a szaftjában főzöd meg.
Füstölt szalonnás alappal sokféle házias fogásnak adhatsz különlegesen finom ízt.
A szaftos, kolbászos tepsis krumpli friss kenyérrel és savanyúsággal önálló fogásként is megállja a helyét.
A bugaci vegyes pörkölt füstölt szalonnás alapon, kétféle húsból készül.
A palóc héjában sült krumpli, vagyis a puppa a hagymának, szalonnának és a sok-sok krémes tölteléknek köszönheti fantasztikus ízét.
A franciák babos egytálétele, a cassoulet hasonlít a sóletre, de disznóhúst is nyugodtan lehet hozzá használni.
Süsd együtt a fűszeres sertéscombot a köretként szolgáló krumplival és zöldbabbal!
Különlegesen finom lesz a ropogós sült krumpli, ha szalonnazsíron pirítod meg.
Isteni finom lesz a rakott káposzta úgy is, ha szalonnával pakolod meg.
A tojásos krumpli olyan, mint egy tisztességes omlett, csak krumpli és krémsajt teszi még laktatóbbá.