Bögrés fánk tejfölös kevert tésztából: magától megfordul sütés közben
Kevert tésztából, bögrésen is isteni finom fánkokat süthetsz.
Összesen 53 találat.
Kevert tésztából, bögrésen is isteni finom fánkokat süthetsz.
Nincs farsang szalagos fánk nélkül! Ezzel a recepttel neked is tökéletes lesz.
Ha gyorsan szeretnél valami finomat sütni, a joghurtos fánk ideális választás lehet.
A farsang a fánksütés szezonja. Itt az idő, hogy minél többféle receptet kipróbálj.
A klasszikus csörögefánk vagy forgácsfánk egyszerű gyúrt tésztából készül, és egy titkos hozzávalónak köszönhetően nem szívja magát sütés közben tele olajjal.
Próbálj ki sokféle fánkot a farsangi időszakban! A bugne, vagyis a lyoni fánk tésztájába szörp kerül, ettől olyan különleges.
Ezekkel a nagyon félelmetes halloweeni ételekkel idén is jól fogtok szórakozni. Vagy ha szeretnétek, akkor ijedezni.
Te is megsütheted otthon a belül foszlós, kívül roppanós cukormázzal borított fánkkarikákat.
Ha farsang, akkor fánk! Készítsd el hagyományos kelt tésztából, sütőporral, gyümölccsel vagy túróval a tésztájában - mindenhogy isteni.
A könnyed, omlós túrófánk egyszerű kevert tésztából készül, és még keleszteni sem kell. Fahéjas cukorba forgatva ellenállhatatlan.
Kevert tésztából, minimális olajjal is süthetsz fánkot. Sütőtökpürével a tésztájában különösen finom.
Itt a farsangi szezon, ideje otthon is fánkot sütni! Ezeket az fahéjas fánkkarikákat mindenki imádni fogja.
Kezdd majd a fánkszezont egyszerű, gyorsan összedobható almás változattal! Újra és újra meg fogod sütni.
A farsang farkát ünnepeld meg saját készítésű szalagos fánkkal! Néhány praktikával biztosra mehetsz.
A zeppole, vagyis az olaszok egyszerű fánkja mennyei édesség, ráadásul még dagasztani sem kell.
Ha máskor nem, legalább farsangkor süss fánkot! A klasszikus szalagos mellett próbáld ki a gyümölcsös, a túrós és az égetett tésztákat is!
A beignet, azaz a francia fánk tipikus februári sütemény. Otthon is elkészítheted, garantáltan sikert aratsz vele.
Ha fánkot ennél, de nincs túl sok időd, ezt a sütőporos változatot próbáld ki! Nem kell dagasztani, és keleszteni sem.
Vége a karácsonyi szezonnak, kezdődik a farsang. Ezt a pofonegyszerű almafánkot macera nélkül, gyorsan elkészítheted.
A különleges formájú csörögefánk túróval is készülhet, így a hamarosan kezdődő farsangi szezon kedvence lesz majd.
Fánkszezonban a különleges formájú, mennyei csöröge kihagyhatatlan finomság, és nincs vele annyi munka, mint a szalagossal.
Ezzel a recepttel nem kihívás többé a fánksütés! A sütőporos-tejfölös változat gyors, egyszerű, és cseppet sem kényes, az íze viszont csodás.
A túrófánk könnyű tésztájú, gyors, egyszerű, és még pihentetni, keleszteni sem kell.
A farsangi szezonban próbálj ki többféle fánkot is! A banánossal nagy sikerre számíthatsz, ez ráadásul sokkal egyszerűbb, gyorsabb, és sütőporral készül.
Kezdd ezzel a pofonegyszerű almafánkkal a farsangi szezont! Kezdők is bátran kipróbálhatják.
A híres párizsi fánk először a Paris-Brest kerékpárversenyre készült 1910-ben, és azóta az egész világot meghódította.
Ha farsang, akkor fánk minden mennyiségben és formában. Jobbnál jobb változatokat mutatunk.
Ezzel a recepttel te is süthetsz pillekönnyű fánkot. Ha bevetsz néhány trükköt, biztosan szalagos is lesz.
Az idei farsangi szezonban feltétlenül próbáld ki az olajban sült, fahéjas cukorba mártogatott spanyol fánkot! A tésztarudacskák csokival még csábítóbbak.
Ennél egyszerűbb és gyorsabb már nem is lehetne a fánkkészítés. Ráadásul a banános változat nagyon finom is.