A tarkedli, vagyis a puha cseh fánk receptje: élesztős tésztából, de dagasztás nélkül készül
A cseh fánk, vagyis a tarkedli légiesen könnyű kelt tésztából készül, és mákkal vagy házi lekvárral az igazi.
Összesen 60 találat.
A cseh fánk, vagyis a tarkedli légiesen könnyű kelt tésztából készül, és mákkal vagy házi lekvárral az igazi.
Bögrés kevert tésztából is nagyon finom lesz a puha fánk.
A túrós csörögefánk pillanatok alatt készen van: csak össze kell keverni, és mehet is a forró olajba.
Akár a hagyományos farsangi fánk receptjét keresed, akár valami egyszerűbbre, akár bögrésre vágysz, ebben a válogatásban meg fogod találni.
A fahéjas cukorba forgatott bögrés túrófánkhoz még a mérleget sem kell elővenned.
Ha van otthon fánksütő tepsid, olajszag nélkül is csodás fánkokat készíthetsz.
A puha kelt tésztából készült görög fánk méztől és narancstól lesz édes és illatos.
Kevert tésztából, bögrésen is isteni finom fánkokat süthetsz.
Nincs farsang szalagos fánk nélkül! Ezzel a recepttel neked is tökéletes lesz.
Ha gyorsan szeretnél valami finomat sütni, a joghurtos fánk ideális választás lehet.
A farsang a fánksütés szezonja. Itt az idő, hogy minél többféle receptet kipróbálj.
A klasszikus csörögefánk vagy forgácsfánk egyszerű gyúrt tésztából készül, és egy titkos hozzávalónak köszönhetően nem szívja magát sütés közben tele olajjal.
Próbálj ki sokféle fánkot a farsangi időszakban! A bugne, vagyis a lyoni fánk tésztájába szörp kerül, ettől olyan különleges.
Ezekkel a nagyon félelmetes halloweeni ételekkel idén is jól fogtok szórakozni. Vagy ha szeretnétek, akkor ijedezni.
Te is megsütheted otthon a belül foszlós, kívül roppanós cukormázzal borított fánkkarikákat.
Ha farsang, akkor fánk! Készítsd el hagyományos kelt tésztából, sütőporral, gyümölccsel vagy túróval a tésztájában - mindenhogy isteni.
A könnyed, omlós túrófánk egyszerű kevert tésztából készül, és még keleszteni sem kell. Fahéjas cukorba forgatva ellenállhatatlan.
Kevert tésztából, minimális olajjal is süthetsz fánkot. Sütőtökpürével a tésztájában különösen finom.
Itt a farsangi szezon, ideje otthon is fánkot sütni! Ezeket az fahéjas fánkkarikákat mindenki imádni fogja.
Kezdd majd a fánkszezont egyszerű, gyorsan összedobható almás változattal! Újra és újra meg fogod sütni.
A farsang farkát ünnepeld meg saját készítésű szalagos fánkkal! Néhány praktikával biztosra mehetsz.
A zeppole, vagyis az olaszok egyszerű fánkja mennyei édesség, ráadásul még dagasztani sem kell.
Ha máskor nem, legalább farsangkor süss fánkot! A klasszikus szalagos mellett próbáld ki a gyümölcsös, a túrós és az égetett tésztákat is!
A beignet, azaz a francia fánk tipikus februári sütemény. Otthon is elkészítheted, garantáltan sikert aratsz vele.
Ha fánkot ennél, de nincs túl sok időd, ezt a sütőporos változatot próbáld ki! Nem kell dagasztani, és keleszteni sem.
Vége a karácsonyi szezonnak, kezdődik a farsang. Ezt a pofonegyszerű almafánkot macera nélkül, gyorsan elkészítheted.
A különleges formájú csörögefánk túróval is készülhet, így a hamarosan kezdődő farsangi szezon kedvence lesz majd.
Fánkszezonban a különleges formájú, mennyei csöröge kihagyhatatlan finomság, és nincs vele annyi munka, mint a szalagossal.
Ezzel a recepttel nem kihívás többé a fánksütés! A sütőporos-tejfölös változat gyors, egyszerű, és cseppet sem kényes, az íze viszont csodás.
A túrófánk könnyű tésztájú, gyors, egyszerű, és még pihentetni, keleszteni sem kell.