Szalagos, csöröge, töltött vagy túrós: a 8 legfinomabb farsangi fánk, amit meg kell sütni idén
A farsang a fánksütés szezonja. Itt az idő, hogy minél többféle receptet kipróbálj.

almafank
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hagyományos farsangi fánk kelt tésztából készül, a közepe szalagos, belül esetleg rejt egy kiskanál lekvárt, de nem ez az egyetlen típus, amit készíthetsz. Létezik fánk kevert tésztából, túróból, lehet hosszúkás vagy középen lyukas.

Az amerikaiak kerek, cukormázzal bevont fánkját senkinek sem kell bemutatni. Gyerekkorunk nagy kedvence, a csöröge egyszerű gyúrt tésztából készül, hosszúkás, és házi baracklekvárral tálalva az igazi. De készíthetsz fánkot joghurttal, kefirrel a tésztájában is, így pillanatok alatt készen van az édes nasi.

Farsangi fánkok

Egyszer az életben mindenkinek érdemes megpróbálkoznia a klasszikus, foszlós szalagos fánk készítésével, de ha még nem vagy olyan gyakorlott a konyhában, először kezdj valami könnyebbel! Ebben a válogatásban mindenki megtalálhatja azt a farsangi fánkot, ami az ízlésének, az idejének és a tehetségének megfelel.

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük