8 élelmiszer, ami fokozza a rák kockázatát: az elkészítési mód is sokat számít
A rák kialakulásában bizonyos élelmiszerek és az elkészítési módjuk is szerepet játszhat.
Összesen 14 találat.
A rák kialakulásában bizonyos élelmiszerek és az elkészítési módjuk is szerepet játszhat.
Ezeknek az ételeknek a gyakori fogyasztása jelentősen növeli a koleszterinszintet, egyúttal a szívproblémák kockázatát is.
A legtöbb magyar család naponta fogyasztja, pedig tele van adalékanyagokkal.
A cikkben részletezett élelmiszerek túlzó fogyasztása károsíthatja a méregtelenítő szerv működését.
A svéd kutatás szerint negatív hatással bírnak a mélyalvásra.
A WHO álláspontja szerint jobb az óvatosság a feldolgozott húsokkal.
50%-kal csökkent az átlagos spermiumszám az elmúlt ötven évben.
Néhány népszerű reggelit érdemesebb kerülni, ha diétázol.
Az ultrafeldolgozott élelmiszerek fogyasztása nemcsak nagyon egészségtelen, hanem még erősen hizlaló is.
820 millió ember éhezik a világon egy átfogó tanulmány szerint.
A gyorsételek befolyásolják a memóriát és az étvágy szabályozását az agyban.
Ezekkel az ételekkel érdemes vigyázni, mert vízvisszatartást okozhatnak.
Ezzel az anyaggal tapasztják össze az ételeket.
Nátriumszegény diétában tiltólistásak a következő ételek, így szívbetegeknek is kerülniük kell őket.