A 8 legjobb étel csirkemellből
A csirkemell nem véletlenül népszerű alapanyag: változatos és finom fogásokat készíthetsz belőle.
A csirkemell szinte mindenhogy jó, egyféleképpen nem: ha kiszárítod. Temérdek praktika van ennek elkerülésére, talán a legjobb és legismertebb módszer az, ha készítés előtt tejbe áztatod a húst, így biztosan omlósabb lesz, de az sem árt neki, ha csak simán rajta hagyod a bőrét, és úgy sütöd ki, vagy az is egy jó megoldás, ha sóoldatban úsztatod a sütés előtt, így sem fog kiszáradni, és a végeredmény egészen biztosan ízletes és omlós lesz.
A jótékony bunda, ami mindenkinek jól áll
Természetesen ételekről van szó, és persze hogy a rántottakról, a ropogós bunda alatt bármi is rejtőzzék, isteni fogás kell, hogy legyen
OLVASD EL EZT IS!
- paradicsom
- csirkemell
Csirkemell saláta
- citrom
- bazsalikom
Citromfüves csirkemell
- fűszer
- gomba