Emésztéssegítő, szívvédő, és tele van vitaminnal: 10 szuper vacsoraötlet padlizsánból
A padlizsán számos jótékony hatással bír, melynek köszönhetően egészséges vacsorák alapanyaga lehet.

Nyáron számos zöldség mellett a padlizsán szezonja is elindul, amit vétek lenne nem kihasználni: a növény tele van értékes ásványi anyagokkal, vitaminokkal, és számos jótékony hatása van a szervezetre nézve.
A padlizsán jó rostforrás, a szervezet számára hasznos ásványi anyagokat, így mangánt, folátot, káliumot, továbbá C- és K-vitamint tartalmaz. Gazdag antioxidáns-hatású vegyületekben is, a színéért felelős antocián anyagok, így a nazunin védi a sejteket a károsodástól.
Vacsoraötletek padlizsánból
A zöldség rendszeres fogyasztása védi a szívet és az érrendszert, csökkenti az LDL-koleszterin és a triglicerid szintjét a vérben, rosttartalma pedig hozzájárul az emésztés javításához. A padlizsán ráadásul rengetegféleképpen elkészíthető: ne csak rántott változatban gondolj rá!
(Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary)

Prémium vitaminok szerves forrásából
Fedezd fel a BioTechUSA új, prémium étrendkiegészítőit, melyeket a természet által inspirált hatóanyagok gondos válogatásával alkottunk meg a szervezetünk optimális működésének támogatására. A funkcionális termékek tökéletesen kiegészítik egymást, így teljeskörű megoldást nyújtanak a legmagasabb szintű napi rutinhoz.

Promóció
OLVASD EL EZT IS!

- egészséges
- fáradtság
10 étel, ami pótolja a káliumot: csökkentik a vérnyomást és a fáradékonyságot

- szívroham
- magas vérnyomás
Csökkenti az infarktus esélyét, ha mindennap fogyasztod - 10 kötelező, szíverősítő étel

- magas vérnyomás
- szívbetegség