Karcsúsító zöldséges, sajtos padlizsán hús nélkül - Nincs 300 kalória egy jó adag
A zöldséges, sajtos padlizsán könnyű fogás, amiből tényleg bármennyit ehetsz.

Karcsúsító zöldséges, sajtos padlizsán hús nélkül - Nincs 300 kalória egy jó adag
Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Pórustisztító, házi arcpakolás 4 hozzávalóból: azonnal kitisztul a bőr »

Dögösek, nőiesek és most nagyon divatosak: bőrhatású cuccok a szezon kulcsdarabjai »

Méregtelenítő arcradír zöld teával: mindent kiseper a pórusokból, és nem szárítja a bőrt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A zöldséges fogások így, tél közepén különösen jólesnek. A padlizsánt és a paradicsomot most is könnyen beszerezheted, tehát nincs akadálya annak, hogy összedobd ezt a gyors, ízletes ételt. Figyelj arra, hogy kemény padlizsánokat vásárolj. A paradicsom mellé tehetsz bármilyen más zöldséget a paprikán át a spenótig, és zöldfűszereket is bátran használhatsz. 

Zöldséges, sajtos padlizsán

Hozzávalók:

  • 2 db padlizsán
  • 2 db paradicsom
  • 20 dkg gomba
  • 15 dkg mozzarella
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bazsalikom
Recept idők

Elkészítés:

A padlizsánokat mosd meg, majd vágd fel körülbelül egy centi vastag szeletekre, de akár hosszában is félbevághatod. Rendezd egy sütőpapírral bélelt tepsibe. A gombát pucold meg, aprítsd fel, és kevés olajon süsd pár percig. A paradicsomot vágd apróra, majd keverd össze az olívaolajjal, a sóval, a bazsalikommal, a zúzott fokhagymával, kanalazd a padlizsánra, és halmozz rá gombát is.
 

Told előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd meg körülbelül 25 perc alatt. Amikor a padlizsán már puha, szórd meg reszelt sajttal. Told vissza addig a sütőbe, amíg a sajt elolvad és megpirul. Köretként, pirítóshoz is kínálhatod, de önmagában is remek.

Ezt is szeretjük