Karcsúsító zöldséges, sajtos padlizsán hús nélkül - Nincs 300 kalória egy jó adag
A zöldséges, sajtos padlizsán könnyű fogás, amiből tényleg bármennyit ehetsz.

Karcsúsító zöldséges, sajtos padlizsán hús nélkül - Nincs 300 kalória egy jó adag
Ez is érdekelhet

Második Esély a Procter and Gamble segítségével (x)

Kirándulnál egyet a családdal vagy csak fitten tartanád magad? Esetleg bebringáznál a munkahelyedre? Válaszd a Riverside 500-at! (x)

Mádai Vivien, Ördög Nóra és Tatár Csilla a Triumph tavaszi kampányában tündökölnek (x)

Tavaszi feltöltődés Burgenlandban (x)

beauty and style

Egyetlen frizura, minden alkalomra: a kilencvenes évek buborékkontyai inspirálták »

Ettől a sminktől ragyog úgy a 66 éves szépségnagykövet bőre: lesd el, hogy készül »

Hailey Baldwin az életben nem ilyen: most a nőiessége kap hangsúlyt, nem a vagánysága »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A zöldséges fogások így, tél közepén különösen jólesnek. A padlizsánt és a paradicsomot most is könnyen beszerezheted, tehát nincs akadálya annak, hogy összedobd ezt a gyors, ízletes ételt. Figyelj arra, hogy kemény padlizsánokat vásárolj. A paradicsom mellé tehetsz bármilyen más zöldséget a paprikán át a spenótig, és zöldfűszereket is bátran használhatsz. 

Zöldséges, sajtos padlizsán

Hozzávalók:

  • 2 db padlizsán
  • 2 db paradicsom
  • 20 dkg gomba
  • 15 dkg mozzarella
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bazsalikom
Recept idők

Elkészítés:

A padlizsánokat mosd meg, majd vágd fel körülbelül egy centi vastag szeletekre, de akár hosszában is félbevághatod. Rendezd egy sütőpapírral bélelt tepsibe. A gombát pucold meg, aprítsd fel, és kevés olajon süsd pár percig. A paradicsomot vágd apróra, majd keverd össze az olívaolajjal, a sóval, a bazsalikommal, a zúzott fokhagymával, kanalazd a padlizsánra, és halmozz rá gombát is.
 

Told előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd meg körülbelül 25 perc alatt. Amikor a padlizsán már puha, szórd meg reszelt sajttal. Told vissza addig a sütőbe, amíg a sajt elolvad és megpirul. Köretként, pirítóshoz is kínálhatod, de önmagában is remek.

Ezt is szeretjük