Csökkentik a gyulladást a szervezetben, tele vannak antioxidánsokkal: 8 sokoldalú fűszer és gyógynövény
A következő gyógy- és fűszernövények nem csak az ételek ízesítésében hasznosak, a gyulladást is csökkenthetik.
Míg bizonyos táplálékok, például a mesterséges adalékanyagokban bővelkedő feldolgozott élelmiszerek fokozhatják a gyulladást a szervezetben, akadnak olyanok is, amelyek segíthetnek a csillapításában. Idesorolhatók például egyes gyógy- és fűszernövények.
A gyulladás a normális immunválasz része, ám ha krónikussá válik, testszerte a legkülönfélébb panaszokhoz vezethet. Kialakulásának valószínűségét növeli például a dohányzás és az alkoholfogyasztás, valamint az egészségtelen táplálkozás is. A megszüntetéshez sok esetben orvos által előírt terápiára, az okok megszüntetésére van szükség, azonban a gyógynövények is segíthetnek benne.
Gyulladáscsökkentő gyógynövények és fűszernövények
A táplálkozás kulcsfontosságú szerepet játszik az egészség megőrzésében. A fűszerek és a gyógynövények pedig nem csak az ételek ízesítésében lehetnek a segítségedre, hatóanyagaiknak köszönhetően többféleképpen támogathatják a szervezetet.
A gomba ellenes plusz
A Micovag Plus hüvelykúp természetes eredetű összetevőkkel, tejsavval és kamillakivonattal egészíti ki a hüvelygomba kezelését. A tejsav visszaállítja a normál hüvelyi pH-t, így képes gátolni a gombák szaporodását, a kamillakivonat pedig enyhíti az égő érzést és csillapítja a kellemetlen viszketést. A Micovag Plus hüvelykúp a tünetek enyhítésével teszi teljessé a célzott gombaellenes terápiát. A gyógyszertárakban vény nélkül kapható gyógyászati segédeszköz.
A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!
Promóció
(Képek forrása: Getty Images Hungary.)
OLVASD EL EZT IS!
- gyógynövény
- kertészkedés