Színes zöldségekkel megrakott kuszkusz pillanatok alatt: saláta, köret vagy főétel is lehet belőle
A zöldséges kuszkuszt kedved szerint dobhatod fel: ebbe a változatba sokféle finomságot tettünk.
Összesen 169 találat.
A zöldséges kuszkuszt kedved szerint dobhatod fel: ebbe a változatba sokféle finomságot tettünk.
A libanoni padlizsánkrém alapja a zöldség mellett a tahini, amelyet elkészíthetsz otthon is.
A rakott lencse kiadós, ízletes fogás, amiből nem is hiányzik a hús.
Gondold kicsit újra a rántott padlizsánt: fűszeres, tojásos bundába forgatva is mennyei lesz.
A paradicsomos darált hússal töltött puha padlizsánnak egyszerűen képtelenség ellenállni.
Így is készíthetsz bundázott padlizsánt! A panírba finom fűszerek is kerülnek.
A fetával és zöldségekkel együtt sütött görög tepsis krumpli színes főfogás, de akár köret is lehet.
Még finomabb lesz a nyárvégi lecsó, ha padlizsánt és cukkinit is főzöl hozzá.
Egy igazi csodanövény!
A szuper zöldséges tésztába kerül padlizsán, paradicsom, a tetejére pedig lágyan olvad rá a sajt.
A padlizsánt sokféleképpen be lehet illeszteni a napi menübe, érdemes is szezonja idején fogyasztani áldásos hatásai miatt.
Mennyei tésztát dobhatsz össze pillanatok alatt padlizsánnal és piros pestóval.
Süsd ki serpenyőben a gombát és a padlizsánt, és varázsolj könnyű köretet az asztalra pillanatok alatt!
Ha szereted a mediterrán konyhát, és hús nélkül készítenél valami egyszerű, finom és laktató ételt, az olaszok rakott padlizsánja épp kapóra jön.
Dobj össze mediterrán finomságot ebédre! Az idény két nagy kedvence, a paradicsom és a padlizsán együtt még finomabbá teszik az egyszerű tésztát.
A sörtészta és a mozzarella kiváló a padlizsánra. A sütőpornak köszönhetően még ropogósabb lesz.
A zöldséges-paradicsomos spagetti igazi villámvacsora: amíg a tészta kifő, a mártás is pont elkészül.
A padlizsános curry szaftos, fűszeres, és teljesen vegán módon is elkészíthető.
A sajtos rakott zöldség egészséges, húsmentes fogás.
A grillezett zöldségek a legjobb kiegészítői a különféle sült húsoknak.
A mozzarellás-paradicsomos padlizsánkarikák könnyű és ínycsiklandó nyári falatok.
A padlizsán fogyasztása támogatja a fogyást, elősegíti az emésztési folyamatokat, és még a zsírmáj kialakulását is meggátolhatja.
A paradicsomos, darált húsos raguval töltött padlizsán egyszerre egészséges és kiadós fogás.
A jó erdélyi padlizsánkrém titka, hogy először parázs felett meg kell pirítani a zöldséget, így kap ugyanis semmihez sem fogható, intenzív ízt.
Padlizsánból egészséges, könnyű ételek készülhetnek, ami az emésztést és a szívet is védi.
A zöldséges házi ajvár mennyei mártogatós bármilyen hús mellé.
Úgy az igazi a rakott padlizsán, ha a darált hús mellett paradicsommal is rétegzed.
A padlizsánból és karfiolból készített zöldségpörkölt laktató, mégis könnyű, hamar elkészülő ebéd vagy vacsora.
Ha a zöldségre parmezános bunda kerül, akkor ropogósabb és finomabb lesz a végeredmény. A padlizsánhoz is illik a különleges panír.