Omlós, mázas csirkeszárnyak házi pácban érlelve: grillen és sütőben is ropogósra sül a bőre
A mázas csirkeszárny grillen és sütőben is omlós, ropogós fogás.
Összesen 39 találat.
A mázas csirkeszárny grillen és sütőben is omlós, ropogós fogás.
A fokhagymás, csípős csirkeszárnyak hamar elkészülnek, így grillen vagy sütőben sütve is villámgyorsan a tányérodra varázsolhatod őket.
A mézes, csípős csirkeszárnyhoz a pácot könnyen elkészítheted otthon. Jó, ha egy kicsit pihenteted sütés előtt.
Mint a legtöbb húsfélének, a csirkeszárnynak is jót tesz, ha baconbe csavarva sütöd meg.
Ezzel a recepttel biztosan végleg elköteleződsz a csirkeszárny mellett. Fűszeres, ragacsos és kívül ropogós.
A paradicsomos-mézes páctól fenséges lesz a ragacsos csirkeszárny, ami akkor tökéletes, ha kívül ropogós, belül omlós.
Az egyszerű csirkeszárny pikánsan, baconbe tekerve olyan fenséges, hogy bármikor és bármilyen alkalomra kínálhatod.
A fokhagymával sült csirkeszárny talán legfinomabb része a ropogósra pirult bőr. Gyors ebéd vagy vacsora is lehet az ízletes fogás.
A rántott csirkeszárny különleges lesz, ha ínyenc pácban pihenteted panírozás előtt.