Sűrű sárgarépa-krémleves vöröslencsével: megáll benne a kanál
Ebbe a melengető őszi krémlevesbe a sárgarépa és a vöröslencse mellé izgalmas fűszerek is kerülnek.
Összesen 98 találat.
Ebbe a melengető őszi krémlevesbe a sárgarépa és a vöröslencse mellé izgalmas fűszerek is kerülnek.
A sűrű svéd sárgaborsóleves különlegessége, hogy a fazékban sertéshús is fő.
Még finomabb lesz a zellerkrémleves, ha a hozzávaló zöldséget előbb sütőben pirítod meg.
A krémes, sűrű török zöldségleves sokféle hozzávalóból áll.
A sertéskaraj is lehet puha, szaftos: készítsd most el paradicsomszószban, és dobj mellé kakukkfüvet!
A kolbásszal és tésztával főtt sűrű paradicsomleves egy szelet kenyérrel tökéletes ebéd lehet.
A norvég zöldségkrémleves különösen jólesik az őszi estéken.
A német recept alapján készülő sűrű, tejfölös krumplilevesből nem lesz elég egy tányérral.
A sűrű, tejfölös sertésragulevest mustáros habarással sűrítsd be.
A vaj és a tejszín párosa tökéletesen megy ehhez a krémes csirkecombhoz is.
A sertéstarja egészben sütve is fejedelmi ebéd: a titka a fűszeres pácban van.
A házi húsleveskockától minden leves és sokféle egyéb étel is finomabb lesz.
A sűrű, lengyel paradicsomleves egyszerre édes és savanykás: igazi ízkavalkád.
A tejszínes, citromos csirkehúsleves egyszerre frissítő és laktató bevezetője az ebédnek.
A sűrű spárgakrémleves is készülhet vegán módon.
A serpenyőben sült fokhagymás rostélyos mennyei fogás, és viszonylag hamar el is készül.
A sűrű fehérbableves konzervből készül, így az elkészítése sem tart sokáig.
A tejszínes belga csirkeleves összehozza az országban élőket, ugyanis a flamand és a belga területeken egyaránt népszerű.
A fehérborral főtt hagymaleves úgy az igazi, ha sajtos pirítóssal tálalod.
A hirtelen sült tepsis csirkemell szaftosabb lesz, ha tejszínes mártással tálalod.
Készítsd el a megszokott és szeretett paradicsomlevest húsgombócokkal!
A mexikói zöldséglevesbe kerül kétféle bab és sok egyéb finomság is.
A klasszikus csontleves egy igazi szuperfood.
Ebbe a sűrű, rengeteg zöldséggel főtt sertésragulevesbe kevésbé megszokott fűszerek is kerülnek.
Az enyhén diós aromájú quinoa tökéletes helyettesítője a rizsnek, és sült csirkemellel tálalva fantasztikus ebéd.
A savanyú káposztával dúsított húsleves tartalmas és vitamindús bevezetője lehet az ebédnek.
A tejszínes görög csirkecombba citrom is kerül, így akár télen is tengerparti hangulatot hoz a konyhádba.
A sűrű bableves sok-sok zöldséggel és paradicsomlével főzve igazán jólesik a hűvösebb napokon.
Nincs finomabb az omlós, puha szűzpecsenyénél: ezzel a mártással egyszerűen ellenállhatatlan.
Dobd fel a zöldborsólevest valami izgalmassal! Reszelt sajttal főzve talán még finomabb.