Melengető zöldséges marhahúsleves árpagyönggyel: főfogásként is megállja a helyét
Az árpagyönggyel főtt marhahúsleves annyira kiadós, hogy ha elkészíted, második fogáson nem is kell már gondolkoznod utána.
Összesen 99 találat.
Az árpagyönggyel főtt marhahúsleves annyira kiadós, hogy ha elkészíted, második fogáson nem is kell már gondolkoznod utána.
Ebbe a melengető őszi krémlevesbe a sárgarépa és a vöröslencse mellé izgalmas fűszerek is kerülnek.
A sűrű svéd sárgaborsóleves különlegessége, hogy a fazékban sertéshús is fő.
Még finomabb lesz a zellerkrémleves, ha a hozzávaló zöldséget előbb sütőben pirítod meg.
A krémes, sűrű török zöldségleves sokféle hozzávalóból áll.
A sertéskaraj is lehet puha, szaftos: készítsd most el paradicsomszószban, és dobj mellé kakukkfüvet!
A kolbásszal és tésztával főtt sűrű paradicsomleves egy szelet kenyérrel tökéletes ebéd lehet.
A norvég zöldségkrémleves különösen jólesik az őszi estéken.
A német recept alapján készülő sűrű, tejfölös krumplilevesből nem lesz elég egy tányérral.
A sűrű, tejfölös sertésragulevest mustáros habarással sűrítsd be.
A vaj és a tejszín párosa tökéletesen megy ehhez a krémes csirkecombhoz is.
A sertéstarja egészben sütve is fejedelmi ebéd: a titka a fűszeres pácban van.
A házi húsleveskockától minden leves és sokféle egyéb étel is finomabb lesz.
A sűrű, lengyel paradicsomleves egyszerre édes és savanykás: igazi ízkavalkád.
A tejszínes, citromos csirkehúsleves egyszerre frissítő és laktató bevezetője az ebédnek.
A sűrű spárgakrémleves is készülhet vegán módon.
A serpenyőben sült fokhagymás rostélyos mennyei fogás, és viszonylag hamar el is készül.
A sűrű fehérbableves konzervből készül, így az elkészítése sem tart sokáig.
A tejszínes belga csirkeleves összehozza az országban élőket, ugyanis a flamand és a belga területeken egyaránt népszerű.
A fehérborral főtt hagymaleves úgy az igazi, ha sajtos pirítóssal tálalod.
A hirtelen sült tepsis csirkemell szaftosabb lesz, ha tejszínes mártással tálalod.
Készítsd el a megszokott és szeretett paradicsomlevest húsgombócokkal!
A mexikói zöldséglevesbe kerül kétféle bab és sok egyéb finomság is.
A klasszikus csontleves egy igazi szuperfood.
Ebbe a sűrű, rengeteg zöldséggel főtt sertésragulevesbe kevésbé megszokott fűszerek is kerülnek.
Az enyhén diós aromájú quinoa tökéletes helyettesítője a rizsnek, és sült csirkemellel tálalva fantasztikus ebéd.
A savanyú káposztával dúsított húsleves tartalmas és vitamindús bevezetője lehet az ebédnek.
A tejszínes görög csirkecombba citrom is kerül, így akár télen is tengerparti hangulatot hoz a konyhádba.
A sűrű bableves sok-sok zöldséggel és paradicsomlével főzve igazán jólesik a hűvösebb napokon.
Nincs finomabb az omlós, puha szűzpecsenyénél: ezzel a mártással egyszerűen ellenállhatatlan.