Nyári bableves rengeteg zöldséggel: frissen fejtett babból a legfinomabb
A nyári bableves finom, laktató, és sok zöldséggel fő együtt.
Összesen 68 találat.
A nyári bableves finom, laktató, és sok zöldséggel fő együtt.
A zöldséges amerikai kukoricaleves olyan sűrű, hogy megáll benne a kanál.
Akkor a legfinomabb a sertésraguleves, ha friss, roppanós zöldségekkel készíted.
A zöldséges, rizses csirkemellben az a csodás, hogy minden hozzávaló egyetlen serpenyőben készül.
A savanykás görög citromleves hidegen és melegen is frissítő.
A zöldséges, kolbászos rizs laktató, és alig van vele munka.
A kukoricás csirkehúsleves laktató, és a gyerekek nagy kedvence.
Most érik a zsenge zöldborsó, így akár hetente többször is érdemes elkészíteni ezt a mennyei borsólevest.
Ellenállhatatlan lesz a csirkecomb, ha olaj helyett olvasztott vajon sütöd puhára.
Az ír marhapörkölt különlegessége, hogy rövid előfőzés után a sütőben érnek össze az ízei.
Dobd fel a megszokott zellerkrémlevest póréhagymával, így egészen új fogást tehetsz az asztalra!
Próbáld ki a zellerkrémlevest újfajta módszerrel, krémsajttal sűrítve!
Curryvel ízesítve a krumplileves is sokkal finomabb lesz.
A szaftos, fűszeres, hagymás csirkecombnak tényleg lehetetlen ellenállni.
Dobd fel a megszokott zöldborsókrémlevest friss bazsalikommal! Ha szereted a csípőset, egy kevés chilivel is megbolondíthatod.
Ha gombával és zellerszárral együtt sütöd a csirkemellet, laktató, mégis kalóriaszegény vacsorát varázsolhatsz az asztalra.
A fehérboros gombakrémleves akkor a legfinomabb, ha erdei gombából készíted.
A fűszeres, selymes krumplikrémleves hamar készen van, és nagyon laktató.
A tárkonyos sertésragu sűrű, selymes, és vajpuhára párolódik hozzá a hús.
A franciák babos egytálétele, a cassoulet hasonlít a sóletre, de disznóhúst is nyugodtan lehet hozzá használni.
Különösen finom lesz az édesburgonya-krémleves, ha ropogós bacont is kínálsz mellé.
Az olasz bableves a belefőzött rengeteg tésztának köszönhetően olyan sűrű. Ha konzervbabot használsz hozzá, a főzési idő is sokkal rövidebb lesz.
A selymes vöröskáposzta-krémleves tej és liszt nélkül készül.
Ha van otthon alapleved, pillanatok alatt az asztalra varázsolhatod a grízgombóclevest.
A mediterrán marhahúslevesben minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
A tárkonyos húsgombócleves vitamindús és kiadós bevezetője lehet az ebédnek.
Akkor a legfinomabb a sajtkrémleves, ha jó sűrűre főzöd, először vajas alapon futtatod meg hozzá a lisztet.
Karfiolból, kelbimbóból és répából isteni finom és vitamindús téli zöldséglevest dobhatsz össze.
Sokkal finomabbak lesznek a levesek, főzelékek és a mártások, ha házi zöldségalapléből készíted őket.
A fokhagymakrémleves olcsó, pillanatok alatt készen van, ráadásul gluténmentes formában is elkészítheted.