Melengető hagymaleves fehérborral főzve: tálald sajtos pirítóssal
A fehérborral főtt hagymaleves úgy az igazi, ha sajtos pirítóssal tálalod.
Összesen 80 találat.
A fehérborral főtt hagymaleves úgy az igazi, ha sajtos pirítóssal tálalod.
A hirtelen sült tepsis csirkemell szaftosabb lesz, ha tejszínes mártással tálalod.
Készítsd el a megszokott és szeretett paradicsomlevest húsgombócokkal!
A mexikói zöldséglevesbe kerül kétféle bab és sok egyéb finomság is.
A klasszikus csontleves egy igazi szuperfood.
Ebbe a sűrű, rengeteg zöldséggel főtt sertésragulevesbe kevésbé megszokott fűszerek is kerülnek.
Az enyhén diós aromájú quinoa tökéletes helyettesítője a rizsnek, és sült csirkemellel tálalva fantasztikus ebéd.
A savanyú káposztával dúsított húsleves tartalmas és vitamindús bevezetője lehet az ebédnek.
A tejszínes görög csirkecombba citrom is kerül, így akár télen is tengerparti hangulatot hoz a konyhádba.
A sűrű bableves sok-sok zöldséggel és paradicsomlével főzve igazán jólesik a hűvösebb napokon.
Nincs finomabb az omlós, puha szűzpecsenyénél: ezzel a mártással egyszerűen ellenállhatatlan.
Dobd fel a zöldborsólevest valami izgalmassal! Reszelt sajttal főzve talán még finomabb.
A nyári bableves finom, laktató, és sok zöldséggel fő együtt.
A zöldséges amerikai kukoricaleves olyan sűrű, hogy megáll benne a kanál.
Akkor a legfinomabb a sertésraguleves, ha friss, roppanós zöldségekkel készíted.
A zöldséges, rizses csirkemellben az a csodás, hogy minden hozzávaló egyetlen serpenyőben készül.
A savanykás görög citromleves hidegen és melegen is frissítő.
A zöldséges, kolbászos rizs laktató, és alig van vele munka.
A kukoricás csirkehúsleves laktató, és a gyerekek nagy kedvence.
Most érik a zsenge zöldborsó, így akár hetente többször is érdemes elkészíteni ezt a mennyei borsólevest.
Ellenállhatatlan lesz a csirkecomb, ha olaj helyett olvasztott vajon sütöd puhára.
Az ír marhapörkölt különlegessége, hogy rövid előfőzés után a sütőben érnek össze az ízei.
Dobd fel a megszokott zellerkrémlevest póréhagymával, így egészen új fogást tehetsz az asztalra!
Próbáld ki a zellerkrémlevest újfajta módszerrel, krémsajttal sűrítve!
Curryvel ízesítve a krumplileves is sokkal finomabb lesz.
A szaftos, fűszeres, hagymás csirkecombnak tényleg lehetetlen ellenállni.
Dobd fel a megszokott zöldborsókrémlevest friss bazsalikommal! Ha szereted a csípőset, egy kevés chilivel is megbolondíthatod.
Ha gombával és zellerszárral együtt sütöd a csirkemellet, laktató, mégis kalóriaszegény vacsorát varázsolhatsz az asztalra.
A fehérboros gombakrémleves akkor a legfinomabb, ha erdei gombából készíted.
A fűszeres, selymes krumplikrémleves hamar készen van, és nagyon laktató.