Itt található a Föld koronacsakrája! 7 gyógyító hely a világban

Képek!

Tudtad, hogy a Föld szívcsakráját a Pilisben találod?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A betegségek gyógyítása, illetve megelőzése nemcsak a vitaminokkal, tablettákkal működhet. A természetes gyógymódok hívei hisznek abban, hogy egyes helyeken energiával töltődik fel az emberi test és lélek.

A szabad szemmel láthatatlan energiavonalak behálózzák a bolygót - pontosan úgy, mint emberi testet a meridiánok. Ezen vonalak találkozásainál vannak azok a pozitív energiát sugárzó, gyógyító erejű pontok, amelyeket a Föld csakráinak is neveznek.

Az alábbi képgalériában megnézheted, hol van a világ korona-, homlok-, torok-, szív-, napfonat-, szex- és gyökércsakrája. Az Amerikai Egyesült Államoktól Egyiptomon át Ausztráliáig számos olyan hely van a Földön, amely híres energiaközpontként ismert.

Gyógyító helyek Magyarországon

Lapozd át alábbi képgalériánkat, ha kíváncsi vagy, hol is vannak azok a gyógyító helyek országhatáron belül, ahol friss energiával töltheted fel tested-lelked! Ha teheted, látogass el néhány ilyem helyre!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük