Gyógyító energia árad a magyar faluból: ismerd meg Márokföld titkát!

A márokföldi energiapark különleges gyógyító erővel bír. Kíváncsi vagy, miért?

marokfold

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Zala megyei Lenti térségében található Márokföld, melyet az ország egyik legerősebb energiapontjának tartanak.

A nyugodt környezet is segít

Állítólag az itt található magas rezgésszámú energiagóc segít a különböző betegségek gyógyításában, és lelki nyugalmat hoz annak, aki felkeresi.

A Föld egyik csakrapontja

A Földet energiavonalak sokasága hálózza be, az úgynevezett Szent György-vonalak. Ahol ezek találkoznak, ott csakrák, azaz nagyon erős energiapontok alakulnak ki, melyekről az ókortól azt tartják, hogy különleges, gyógyító erővel bírnak. Ezek egyike Márokföld is, ahová sok gyógyulni vágyó és nyugalmat kereső ember látogat el.

Az itt jelen lévő rezgések pozitív befolyással vannak a különböző betegségekre. Erősítik az immunrendszert, feltöltenek energiával, illetve az egyes testrészekre is jótékonyan hatnak.

Ám nemcsak testi gyógyulást, hanem lelki megnyugvást is hozhat a Szent-György vonalak kereszteződése, segít például elűzni a feszültséget és a stresszt az életedből. Könnyebben kikapcsolódhatsz, relaxálhatsz, hála az energia szabad áramlásának.

Bárki, bármikor látogathatja a parkot

Az energiaparkot jelentő mező első ránézésre békés kis szigetnek tűnik a nagyváros zaja és nyüzsgése után, ám valójában ennél lényegesen többről van szó. A területen található padokat, szélcsengőket és egyéb tárgyakat mind úgy helyezték el, hogy az energiaáramlást a lehető legjobban elősegítsék. Nincs más dolgod, mint leheveredni a fűbe, illetve leülni az egyik kialakított piknikezőhelyen, majd a benned zajló érzésekre összpontosítani.

Nézd meg a gyógyító magyar dombot is!
A fegyverneki Kálvária-dombról is úgy tartják, hogy különös energiák járják át. Kattints ide, és nézd meg képeken!

A park látogatása teljesen ingyenes, bejelentkezés nem szükséges. Az itt található energiatérkép megmutatja, hogy a Föld gyógyító ereje melyik ponton milyen hatással van az emberi szervezetre.

Bár a kép tavasszal készült, a hely ősszel is gyönyörű
Térkép segíti az eligazodást

Egy azonban biztos, legalább 10-20 percet el kell tölteni ahhoz Márokföldön, hogy valóban érezd az áramló energiák jótékony hatását.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezek a magyarok kedvenc helyei itthon

Mindenki mást szeret az országban, mi azonban kíváncsiak voltunk, mit mond az utca embere. Videónkból kiderül, melyek a legnépszerűbb helyek!

Járd be a környéket is!

Persze a meditálásnak úgy van értelme, ha semmi nem vonja el a figyelmedet, nem is kell messzire menned.

A gyógyító erdő sincs messze
Márokföldtől nincs messze a határon található, gyógyító erdejéről híres Dobronak sem. Kattints ide, és tudj meg róla többet!

Az Őrség tájegysége igazi rusztikus felfedezőtúrát jelenthet, de például a Lentiben található termálfürdőben is folytathatod a pihenést. Ha pedig hosszabb kiruccanásra vágysz, a legközelebbi nagyvárost, Zalaegerszeget, illetve annak látványosságait is célba veheted.

Fotók: marokfold.hu, indafoto.hu / Teteneverdle.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük