Egy új étrend képes megküzdeni a rákos sejtekkel - Kutatások bizonyítják, hogy a cukorhoz van köze
Hihetetlen felfedezések. (x)

nagykep?cikkid=170210&kep=orvos mellrak daganat-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mostantól egy új, rendhagyó magazinban olvashatsz megosztó egészségügyi vitatémákról. A kiadvány immár 14 országban az egészségtudatos emberek kedvence. Az első szám már megjelent, amiből többek között azt is megtudhatod, milyen új módszert javasolnak az orvosok - kutatásokkal alátámasztva - a rákos daganatok leküzdésére!

Cukor nélkül a rák ellen?

- 90 éve tudjuk, hogy a cukor táplálja a rákot. Táplálkozási szakemberek, természetgyógyászok és dietetikusok egy olyan újfajta étrendet javasolnak, amelynek segítségével a rákos daganatok kiéheztethetők - olvasható a provokatív egészségügyi magazin első számában.

Tudósok szerint, mivel a cukor bizonyítottan táplálja a rákot, egy különleges étrenddel jelentősen csökkenthető a rákos sejtek száma, ha az megvonja a daganattól a cukrot. Az étrendről további részletek az Amiről az orvos nem mindig beszél első számában olvashatóak!

Sokkoló tudományos válaszok elismert kutatóktól

Az eredeti kiadás - What Doctors Don't Tell You - Nagy-Britanniában évek óta rendkívül népszerű. Legfőbb erénye a hitelesség, elkészítésében ugyanis nemzetközileg elismert szakértők - tudósok, orvosok, természetgyógyászok - vesznek részt, illetve valamennyi írás végén részletes forrásjegyzék támasztja alá a sokszor meglepő vagy épp sokkoló információkat.

Az Amiről az orvos nem mindig beszél magazin Magyarországon valóban forradalmian új! Olyan, mindenki számára hiteles és megbízható információforrás, amely a felelősségteljes döntés biztonságát nyújtva, valódi segítséget jelenthet az egész családnak.

- A lap célkitűzése kiváló: őszintén feltárja azokat az égető problémákat, amelyek ma az orvostudományt, a gyógyszeripart és az egészségügyet jellemzik. Szerintem egy ilyen lapra nagy szükség van, mert hiteles forrása lehet életbevágó egészségügyi információknak - mondta el Szendi Gábor szakmai konzulens.

Tudományos adatok érthetően

A lap különlegessége, hogy megbízható, tudományos kutatásokon alapuló válaszokat ad az egészséggel és betegségekkel kapcsolatos nyugtalanító kérdésekre, mindezt érthetően és tabuk nélkül. Meglepő újdonságokat, tényeket, érdekes kutatási eredményeket, tudományosan igazolt módszereket, terápiákat tolmácsol hitelesen, sok-sok képpel, adattal illusztrálva, olvasmányos stílusban.

 - Az Amiről az orvos nem mindig beszél olyan lap, mely felteszi, és szavahihető szakértők segítségével meg is válaszolja azokat a kérdéseket, amelyek mindannyiunk életét befolyásolják. A magazin oldalain a legújabb kutatások és felfedezések segítenek minket abban, hogy jobban megértsük testünk titokzatos működését, és okosabb döntéseket hozzunk - mondja Molnár Gabriella főszerkesztő.

Szendi Gábor szakértő pszichológus cikkéből azt is kiderül, hogy a pánikrohamokat és a pánikbetegséget antidepresszáns nélkül is lehet kezelni, hiszen nem bizonyított, hogy ezek a tabletták a placebohatáson túl másképp is hatnak. De hogyan, és egyáltalán minek lehet a tünete, annak a tudományos magyarázatát elolvashatod a magazin Új nézőpont rovatában.

Rovatok színes palettája

Forró témák • Új nézőpont • Gyógyulás másképp • Van képünk hozzá • NaturDoki eseteiből • Egészségmozaik • Állati sarok

Az első szám már kapható, itt szemezgethetsz a tartalomból:

  • A ketogén diéta kiéhezteti a rákot!
  • A mobilsugárzás testközelben rombol
  • Szendi Gábor: A misztifikált pánik
  • A mammográfia mégsem ment életet?
  • Immunterápia: felfújt lufi, vagy valódi segítség?
  • Agyserkentő módszerek gyerekeknek
  • Stroke-teszt
  • Halálos fájdalomcsillapítók
  • Köhög a kutyám! Szelíd gyógymódok
Ezt is szeretjük