Ezt a turmixot idd, és végigalszod az éjszakát! Olcsó, egyszerű és finom

Recept

Ha gondod van az alvással, ez a pár perces recept változtat rajta.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az alvászavar sokakat érint. Vannak, akiknek az elalvás okoz gondot, mások az éjszakai felébredéssel küzdenek. Mit tudsz tenni? Ha az alvást segítő gyakorlatok távol állnak tőled, itt egy még egyszerűbb, még kevesebb idődbe kerülő megoldás: az ellazító turmix.

Egyszerű, de elaltat

Két órával lefekvés előtt idd ezt a turmixot, ha jobban akarsz aludni! Mi van benne? Olyan alkotók, amelyek serkentik az agy melatonintermelését. A melatonin az a hormon, amely segít az elalvásban, gyakorlatilag ez annak a felelőse, hogy a tested éjszakai üzemmódra kapcsoljon. Ha valamiért ez mégsem megy, például életmódbeli vagy környezeti tényezők miatt, jöhet a külső segítség, a tápanyagok útján.

Mi kell hozzá?

A banánban rengeteg a kálium és a magnézium, utóbbi segít az izmok ellazulását, és felkészíti a testet az alvás időszakára.

Hány órakor iszod az utolsó kávédat? Ennél később nem szabadna

Nézegess képeket!

Elolvasom

Így készítsd el!

A hozzávalókat, nagyjából két deciliter tejet, fél banánt, egy teáskanálnyi őrölt fahéjat és ugyanennyi mézet tegyél bele a turmixgépbe, és mixeld össze selymesre. A tej, illetve a banán mennyiségén változtathatsz, ha túl sűrűnek vagy túl hígnak találod az italt. A fogyasztás és a lefekvés közt mindenképpen teljen el a két óra, hogy kiválthassa a hatását.

Leadképek forrása: Pinterest.com/Thankful Homemaker

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük