Szuper kiadós, húsos sárgaborsóleves svéd recept szerint: egy tányértól jóllaksz
A sűrű svéd sárgaborsóleves különlegessége, hogy a fazékban sertéshús is fő.
Összesen 74 találat.
A sűrű svéd sárgaborsóleves különlegessége, hogy a fazékban sertéshús is fő.
A sertéskaraj is lehet puha, szaftos: készítsd most el paradicsomszószban, és dobj mellé kakukkfüvet!
A zöldségekkel egybesütött, sűrű besamelmártással leöntött tepsis karaj laktató és egészséges vacsora.
A menzás tészta és a rántott hús találkozásából születő milánói sertésszelet ma ugyanannyira ízlik, mint gyerekkorunkban.
Az argentin rántott hús bundázása kicsit eltér attól, mint amit mi megszoktunk, de pont ettől lesz különleges.
Nagyon jól megy a sertéskarajhoz a mézes-fokhagymás ízesítés: mutatjuk az egyik legfinomabb receptet.
Finom és omlós lesz a serpenyőben sült karaj, ha így készíted el.
A tejszínes szaftban tálalt sertéskaraj bő fél óra alatt az asztalon lehet.
A fokhagymás sertéskaraj is lehet kalóriaszegény: serpenyőben sütve te is imádni fogod.
Az egészben sült karajjal alig van munka, de a pácolására szánj elég időt.
A fokhagymás hirtelen sült karaj elkészítése nem is lehetne egyszerűbb.
A szatmári sertéskaraj füstös alappal készül, és paprikás szaft koronázza meg.
A Nelly-szelet bizonyítja, hogy kevés hozzávalóból, egyszerű elven is csodás ebédet készíthetsz.
Ez a bundázott sertéskaraj sütőben pirul, a rétegek közé pedig paradicsomkarikák is kerülnek.
A karaj, a bacon és a sajt kombinációjában remek ebéd készülhet.
A kolbásszal, gombával és sajttal sütött sarkadi pecsenye másnap talán még finomabb is, mint frissen sütve.
Ennek a serpenyős karajnak baconkockák adnak intenzív, füstös ízt.
Nagyon finomak lesznek a karajszeletek, ha fűszeres krémsajttal töltöd meg, és ropogós baconbe tekered őket.
A kakukkfüves sertéskaraj serpenyőben sül vajpuhára: mutatjuk, hogyan lesz a legfinomabb.
Air fryerben sertéskarajt is süthetsz, így sok olajra sem lesz szükséged hozzá.
Az almás karaj lágy, tejszínes szószban puhul, és egyszerűen abbahagyhatatlan.
A pikáns mézes-fokhagymás ízesítés a sertéskarajnak is nagyon jól áll.
A krémes, tejszínes sertéskaraj finoman fűszerezve tökéletes ebéd lesz.
A mustáros szósszal megtöltött göngyölt sertéskaraj akár az ünnepi asztal dísze is lehet.
Süsd együtt tepsiben a karajszeleteket ropogós zöldségekkel!
A sajttal bőven megszórt karaj a mellé karikázott hagymának köszönheti sűrű szaftját.
A lassan sült karaj alacsony lángon, hosszú ideig puhul a sütőben, így lesz igazán szaftos és omlós.
Az egészben sült fehérboros sertéskarajjal valódi munka alig van: a befűszerezett hús a sütőben sül omlósra.
A serpenyős sertésszelet egyszerű ízesítéssel készül, és nagyon hamar kisül.
Ha így készíted a mézes-mustáros sertéskarajt, biztos lehetsz benne, hogy nem fog kiszáradni.