Így készíts savanyú káposztát házilag: nem csak a téli hónapokban érdemes fogyasztani
Egy fej káposztából és egy kevés sóból isteni savanyú káposzta készíthető.
Összesen 15 találat.
Egy fej káposztából és egy kevés sóból isteni savanyú káposzta készíthető.
A tartósítószer nélkül készülő ecetes cékla tökéletes savanyúság bármilyen húsétel mellé.
Még most tedd el télire a vitamindús csalamádét, amiben sokféle zöldség érik össze.
Ha ezeket a trükköket megismered, idén a te kovászos uborkád is tökéletes lesz.
A hordós savanyúság nagy mennyiségben készül, és tetszés szerinti zöldségeket pakolhatsz bele.
Idén készítsd el magad a házi savanyúságokat! Megmutatjuk a bevált módszereket és a legjobb recepteket.
A roppanós savanyú uborka télen is elegendő vitaminnal lát majd el.
Még nem késő eltenned télire a vitamindús savanyított céklát.
Még most tedd el a ropogós ecetes paprikát, így egész télre lesz elegendő savanyúság.
Sokkal finomabbak a lekvárok, szörpök és savanyúságok, ha házilag teszed el őket.
Nyári melegben az egyik legfinomabb savanyúság a ropogós kovászos uborka. Ezzel a módszerrel lesz tökéletes.
A házi készítésű vegyes savanyúságnak nincsen párja. Ha most teszed el, egész télen lesz vitamindús kísérő a húsok mellé.
Ne csak uborkát rakj el télire, a cukkini is hasonlóan finom, és az elkészítése sem bonyolult.
Ne csak uborkát kovászolj a kánikulában, a káposzta is ugyanolyan finom! Tökéletes kísérője a sült és rántott húsoknak, tésztáknak.
A kenyér helyett krumplival érlelt kovászos uborka egyik nagy előnye, hogy gluténérzékenyek is bátran fogyaszthatják.