A legfinomabb fasírtgolyók magvas bundában: többféle húsból gyúrd
A megszokott fasírtgolyókat is feldobhatod, ha sütés előtt magvas bundába forgatod őket.
Összesen 11 találat.
A megszokott fasírtgolyókat is feldobhatod, ha sütés előtt magvas bundába forgatod őket.
A csirkemellből készített fasírtgolyó zsírszegény és sokféleképpen fűszerezhető.
Még finomabb lesz a fasírtgolyó, ha a közepét egy darabka kockára vágott sajttal töltöd meg.
A mini fasírtgolyókat még harapni sem kell. Tökéletesek vendégváráshoz, de a gyerekek is imádni fogják őket.
A tárkonyos fasírtgolyókat sütőben is kisütheted, így nem szívják tele magukat zsiradékkal.
A gluténmentes, mustáros fasírtgolyókba zabpehely és sokféle fűszer kerül.
Kínálj a szilveszteri buliba étvágygerjesztő hidegtálat fasírtgolyókkal megpakolva. A partifalatok mozzarellával töltve még csábítóbbak.
Ezek a kis fasírtgolyók pont úgy készülnek, minta hagyományos változat, de a hús egy része helyett répa és krumpli kerül a masszába.
A sajttal töltött, baconbe tekert fasírt kívül ropogós, a baconnek köszönhetően belül szaftos, beleharapva pedig mindegyik darab kis olvadós meglepetést rejt.
A fasírtgolyók majoránnával fűszerezve is ellenállhatatlanok.
Ha sütőben sütöd a fűszeres fasírtgolyókat, a lakás sem fog úszni az olajszagban.