A 7 legkedveltebb, szaftos, bográcsos étel receptje
Itt a nyár, a szabadban főzés időszaka, összeszedtük a legjobb fogásokat hozzá.
Összesen 54 találat.
Itt a nyár, a szabadban főzés időszaka, összeszedtük a legjobb fogásokat hozzá.
A marhahús a legjobb alapanyag - feltéve, hogy a megfelelő henteshez jársz -, ha egy kiadós és ízletes fogást szeretnél összedobni.
A nyár a strandolások és a vízi mókák mellett a halfogyasztás szezonja, rakj tüzet, kapd elő a bográcsot és főzz halászlét!
Ha nyár, akkor bogrács, ha bogrács, akkor valami szaftos finomság, az pedig lehet csirke is.
A nyári események elmaradhatatlan étele, amihez mindenki ért, és mindenki máshogy csinálja.
A nyári életérzéshez szervesen hozzátartozik a bográcsban készült pörkölt, ami a kerti partik állandó szereplője.
Szerencsére még jó az idő, így van lehetőség a főzést baráti programmá alakítani, ami mindig jó móka. Ne felejtsd ki a vörösbort a gulyásból.
Ha jó idő van, vedd elő a régen látott bográcsot. Egy kiadós marhapörkölt elkészítése nem ördöngösség.
Hívd meg a barátaidat egy jó kis bográcsolásra, mindenki kiveheti a részét a főzésből.
Kicsit olyan, mint a székelykáposzta, mégis más. Az igazi magyaros fogást a kertbe is kiviheted.
Még tart a jó idő, érdemes kiköltözni a friss levegőre néhány órácskára. Hívd meg a barátokat, rokonokat a hétvégére egy kiadós kerti bográcsozásra.
Nincs is jobb, mint egy jó kis szombat esti tábortűz, sok vidámsággal és egy adag ínycsiklandó halászlével. Próbáld hát ki receptjeinket!
Tökéletes hétvégi program, ha barátaidat meghívod egy bográcsozásra. Dobd fel a szokásos recepteket szokatlan alapanyagokkal!
Itt a bográcsozás ideje, hívd meg a barátaidat egy kiadós lakmározásra, és készítsd el receptjeinket.
Eleged van a paprikás krumpliból? Ismerkedj meg a székelykáposzta bográcsos változataival, hiszen lassan itt a kerti partik szezonja.
Használd ki a maradék jó időt, és menj el kirándulni vagy nyaralni. Vagy csak állítsd fel a bográcsot a kert végében, és tedd különlegessé a hétvégi ebédet.
Sokan szeretik a vörösbor pikáns ízét, akkor is, ha éppen az ételbe kerül. Ha pedig keveredik a szabad tűz füstös ízével, akkor a legjobb.
Valószínűleg a bogrács szó hallatán előbb jut mindenki eszébe a pörkölt, mint egy zsenge borsóleves, pedig azt is el lehet készíteni benne.
Akár egész napos program is kerekedhet a közös baráti főzésből. Ha kiosztod a feladatokat, akkor neked már csak a fakanalat kell forgatnod.
A bográcsozás azért olyan jó, mert hatalmas adagokat készíthetsz, és eközben nem kell a konyhában rostokolni.
A bográcsozás célja nem a kulináris csodák elkészítése, hanem a főzés folyamata. A jó társaság és a közös élmény adja meg a valódi aromáját.
A bográcsozás nem csupán az étel elkészítéséről szól, hanem a baráti beszélgetésekről, a jó hangulatról és a közös élményről is.
Használd ki a nyár utolsó perceit és az esti kellemes időt egy jó kis bográcsozásra! Hívd át a barátokat, és élvezd a finom ízkavalkádot!