Így készül a tökéletes marhapörkölt
Bográcsban az igazi
Ha jó idő van, vedd elő a régen látott bográcsot. Egy kiadós marhapörkölt elkészítése nem ördöngösség.

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Ezt soha ne tedd a bőröddel: korábban fogsz ráncosodni, ha így bánsz vele »

Nicole Kidman hajszíne az őszi szezon új kedvence: ezt fogják legtöbbször kikeverni a fodrászok »

Ilyen egyszerű elkészíteni Meghan hercegné tökéletes kis kontyát – 5 perc alatt össze lehet dobni »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha valamilyen különleges ebédre vágysz, vedd elő a bográcsot a fészer mélyéről, rakj tüzet, és készíts egy kiadós marhapörköltet.

A szabad tűzön főzött étel klasszisokkal finomabb, mint tűzhelyen készült társa, ráadásul kerti partikon, nagy családi összejöveteleken is kiváló fogás lehet.

Ha szereted a magyaros ízeket, akkor próbáld ki receptünket, meglátod, nem fog csalódást okozni!

Marhapörkölt

Hozzávalók:

  • 1 kg lábszár
  • 2-3 fej vöröshagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 2-3 evőkanál pirospaprika
  • 1 zöldpaprika
  • 1 paradicsom
  • olaj
  • köménymag

A vöröshagymát aprítsd fel, majd az olajon dinszteld meg. A felkockázott húst szórd rá, sózd meg és fehéredésig pörköld. Várd meg, amíg kevés levet ereszt, szórd meg pirospaprikával, köménymaggal, végül öntsd fel vízzel.

Ügyelj rá, hogy ne ázzon bő lében, viszont mindig legyen alatta valamennyi víz, nehogy odaégjen. Amikor a hús már majdnem teljesen megpuhult, add a pörkölthöz a paprikát és a paradicsomot, valamint a zúzott fokhagymát is. Főzd teljesen készre, és már tálalhatod is.

OLVASD EL EZT IS!

karaj3
  • sertéshús
  • húsételek

Lacipecsenye

ragu
  • gomba
  • marhahús

Gombás marharagu

marha zoldseg lead
  • zöldség
  • marhahús

Marhafalatok zöldséggel

Ezt is szeretjük