Hajtogatott medvehagymás, tepertős pogácsa: egy kiadós leves mellé tökéletes
Ez a medvehagymás pogácsa a tepertős recept felturbózott, tavaszi változata.
Összesen 104 találat.
Ez a medvehagymás pogácsa a tepertős recept felturbózott, tavaszi változata.
Az amish fahéjas csiga titka, hogy a tésztájába főtt krumpli is kerül.
Készítsd el az almás-fahéjas csigát a létező legfinomabb kelt tésztából!
A burgonyapelyhes kenyér otthon is összeállítható, ráadásul egyszerűen!
A káposztás lángos igazi télies fogás, amellyel garantáltan jól fogsz lakni.
Ha egyszer megtanulsz kelt tésztát készíteni, csodás sütikkel lepheted meg a családodat, a barátaidat vagy csak magadat.
Ezzel a módszerrel elképesztően finom, telt lesz a kakaós csiga tésztája.
A kelt tésztából készült csokipudingos kiflik tésztája édes és foszlós, belül a töltelék pedig gazdag.
Az édes diós-csokis babka hasonlít a megszokott kalácshoz, csak kicsit más a formázása, a tetejére pedig fényes cukorszirup kerül.
Készíts lángost egyszerűen, puha kelt tésztából! A tetejét sokféle feltéttel pakolhatod meg.
A foszlós kelt tésztából készült kókuszos csiga a legfinomabb uzsonna.
A foszlós lekváros kifli egyszerűen fantasztikus. Vendégvárónak vagy a tízórais dobozba csomagolva is tökéletes.
Az élesztő a kelt tészták lelke, feltéve, hogy sikerül felfuttatni.
A vajas-sajtos kiflik ízre hasonlítanak egy egyszerű sajtos szendvicsre, de sokkal foszlósabbak és krémesebbek annál.
A bodag, vagyis a cigánykenyér szerény hozzávalókból készül, és viszonylag hamar az asztalon lehet.
A kelt tésztába csavart virslis tekercs tökéletes vendégváró falat, a gyerekek pedig az iskolába is magukkal vihetik.
Ezek a foszlós kakaós kiflik vidámak és abbahagyhatatlanul finomak.
A szilvalekváros kifli klasszikus kelt tésztából készül, puha és foszlós.
A vajdasági sós csiga foszlós élesztős tésztából készül, mégsem kell külön keleszteni.
Nincs farsang szalagos fánk nélkül! Ezzel a recepttel neked is tökéletes lesz.
A kelt tésztából készülő, hajtogatott vajas pogácsa puha és foszlós: a legtökéletesebb reggeli.
A rugelach foszlós kelt tésztából készül, és sokféle tölteléket használhatsz hozzá. Mogyorókrémmel megkenve is ellenállhatatlan.
Próbálj ki sokféle fánkot a farsangi időszakban! A bugne, vagyis a lyoni fánk tésztájába szörp kerül, ettől olyan különleges.
Adj egy csavart a régi kakaós csigának, és tegyél a töltelékébe narancslekvárt! A végeredmény magáért beszél majd.
A foszlós csokis kiflik kelt tésztából készülnek, és gazdag, csokis tölteléket rejtenek.
Ezzel a módszerrel dagasztás nélkül is ropogós héjú, foszlós parasztkenyeret készíthetsz.
A cigány kenyér, vagyis a punya vajas tésztából készül, és szeletelés helyett kézzel szokták törni.
A lekváros rácsos rúd ropogtatását egyszerűen lehetetlen abbahagyni.
A sok-sok vajjal rétegzett sajtos croissant otthon is elkészíthető - és abbahagyhatatlan.
Nem kell péknek lenned ahhoz, hogy magad is isteni finom házi rozskenyeret süss.