Így készül a sváb pannakuka: a mini palacsintákat leves után, második fogásként kínálják
A sváb palacsinta vagyis a pannakuka egy tartalmas leves után tökéletes második fogás.
Összesen 113 találat.
A sváb palacsinta vagyis a pannakuka egy tartalmas leves után tökéletes második fogás.
A svédek imádják a kardamomot, így ebbe a foszlós, kuglófformában sült kalácsba is bőven juttatnak belőle.
A házi vizes lángos klasszikus, pénztárcabarát vacsora vagy vendégváró.
A cseh fánk, vagyis a tarkedli légiesen könnyű kelt tésztából készül, és mákkal vagy házi lekvárral az igazi.
A házilag sütött vajas kiflinek nincs párja: reggelire vagy uzsonnára is tökéletes.
Ha te is odavagy a strandos lángosért, süsd meg otthon fillérekből, joghurtos tésztából!
A kókuszos csiga tésztája tömör, belül pedig habos krém tölti.
Az osztrák kuglóf kelt tésztából készül, így egészen más élményt ad, mint a kevert változat.
A sváb sörkifli tésztája puha, omlós, a belseje pedig reszelt sajtot rejt.
Ez a medvehagymás pogácsa a tepertős recept felturbózott, tavaszi változata.
Az amish fahéjas csiga titka, hogy a tésztájába főtt krumpli is kerül.
Készítsd el az almás-fahéjas csigát a létező legfinomabb kelt tésztából!
A burgonyapelyhes kenyér otthon is összeállítható, ráadásul egyszerűen!
A káposztás lángos igazi télies fogás, amellyel garantáltan jól fogsz lakni.
Ha egyszer megtanulsz kelt tésztát készíteni, csodás sütikkel lepheted meg a családodat, a barátaidat vagy csak magadat.
Ezzel a módszerrel elképesztően finom, telt lesz a kakaós csiga tésztája.
A kelt tésztából készült csokipudingos kiflik tésztája édes és foszlós, belül a töltelék pedig gazdag.
Az édes diós-csokis babka hasonlít a megszokott kalácshoz, csak kicsit más a formázása, a tetejére pedig fényes cukorszirup kerül.
Készíts lángost egyszerűen, puha kelt tésztából! A tetejét sokféle feltéttel pakolhatod meg.
A foszlós kelt tésztából készült kókuszos csiga a legfinomabb uzsonna.
A foszlós lekváros kifli egyszerűen fantasztikus. Vendégvárónak vagy a tízórais dobozba csomagolva is tökéletes.
Az élesztő a kelt tészták lelke, feltéve, hogy sikerül felfuttatni.
A vajas-sajtos kiflik ízre hasonlítanak egy egyszerű sajtos szendvicsre, de sokkal foszlósabbak és krémesebbek annál.
A bodag, vagyis a cigánykenyér szerény hozzávalókból készül, és viszonylag hamar az asztalon lehet.
A kelt tésztába csavart virslis tekercs tökéletes vendégváró falat, a gyerekek pedig az iskolába is magukkal vihetik.
Ezek a foszlós kakaós kiflik vidámak és abbahagyhatatlanul finomak.
A szilvalekváros kifli klasszikus kelt tésztából készül, puha és foszlós.
A vajdasági sós csiga foszlós élesztős tésztából készül, mégsem kell külön keleszteni.
Nincs farsang szalagos fánk nélkül! Ezzel a recepttel neked is tökéletes lesz.
A kelt tésztából készülő, hajtogatott vajas pogácsa puha és foszlós: a legtökéletesebb reggeli.