8 finom immunerősítő étel, ami télen különösen jót tesz a szervezetnek: tele vannak vitaminokkal
A téli időszakban különösen fontos a vitaminpótlás, de szerencsére számos étel segíthet ebben.
Már szinte általános jelenséggé vált, hogy télen sokkal többen lesznek betegek, a megfázás és az influenza mellett pedig a koronavírus is ebben az időszakban intenzívebb. A kezelés mellett nagyon fontos a megelőzés is, aminek legjobb módja az immunrendszer megerősítése.
Ezt legkönnyebben a kiegyensúlyozott, egészséges ételekben és mozgásban gazdag életmóddal lehet elérni, de ebben az időszakban még fontosabbá válik a vitaminok szerepe is. A szükséges tápanyagokat nemcsak tabletták és étrend-kiegészítők, hanem akár ételek segítségével is bevihetjük a szervezetünkbe.
Ételek, amik erősítik az immunrendszert
Számos olyan alapanyag van, amik igazi aduásznak számítanak, ha immunerősítésről van szó, hiszen magas vitamintartalmuknak köszönhetően, és az étrendbe jól beillesztve segítik a szervezet működését, ami különösen jól jön a hidegebb hónapokban.
A gomba ellenes plusz
A Micovag Plus hüvelykúp természetes eredetű összetevőkkel, tejsavval és kamillakivonattal egészíti ki a hüvelygomba kezelését. A tejsav visszaállítja a normál hüvelyi pH-t, így képes gátolni a gombák szaporodását, a kamillakivonat pedig enyhíti az égő érzést és csillapítja a kellemetlen viszketést. A Micovag Plus hüvelykúp a tünetek enyhítésével teszi teljessé a célzott gombaellenes terápiát. A gyógyszertárakban vény nélkül kapható gyógyászati segédeszköz.
A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!
Promóció
(Képek forrása: Getty Images Hungary)