8 finom immunerősítő étel, ami télen különösen jót tesz a szervezetnek: tele vannak vitaminokkal
A téli időszakban különösen fontos a vitaminpótlás, de szerencsére számos étel segíthet ebben.

immunerősítő-ételek-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már szinte általános jelenséggé vált, hogy télen sokkal többen lesznek betegek, a megfázás és az influenza mellett pedig a koronavírus is ebben az időszakban intenzívebb. A kezelés mellett nagyon fontos a megelőzés is, aminek legjobb módja az immunrendszer megerősítése.

Ezt legkönnyebben a kiegyensúlyozott, egészséges ételekben és mozgásban gazdag életmóddal lehet elérni, de ebben az időszakban még fontosabbá válik a vitaminok szerepe is. A szükséges tápanyagokat nemcsak tabletták és étrend-kiegészítők, hanem akár ételek segítségével is bevihetjük a szervezetünkbe.

Ételek, amik erősítik az immunrendszert

Számos olyan alapanyag van, amik igazi aduásznak számítanak, ha immunerősítésről van szó, hiszen magas vitamintartalmuknak köszönhetően, és az étrendbe jól beillesztve segítik a szervezet működését, ami különösen jól jön a hidegebb hónapokban. 

Immunvédelem a természet erejével

Az Immunarom illóolaj-keverék 100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból készült, diffúzorba párologtatáshoz vagy szaunázáshoz ajánljuk.

Az erdeifenyő, a madagaszkári kámforfa és a niaouli a legerőteljesebb vírusölő, nyákoldó és immunerősítő illóolajok közé tartoznak. Mellettük megtalálható a keverékben a sárgafenyő, amely erőteljes fizikai és pszichés görcsoldó hatású, tüdőt tisztító és a tüdőt energiáit gyógyító olaj. Összetevői közül a populáris aromaterápia legnépszerűbb illóolaja, a teafa is megtalálható, mely baktérium- és gombaölő, általános fertőtlenítő hatású.

Ha szeretnéd az egészséged megőrizni, válaszd a természet patikáját!

Tudj meg róla többet!

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük