8 finom immunerősítő étel, ami télen különösen jót tesz a szervezetnek: tele vannak vitaminokkal

A téli időszakban különösen fontos a vitaminpótlás, de szerencsére számos étel segíthet ebben.

immunerősítő-ételek-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Már szinte általános jelenséggé vált, hogy télen sokkal többen lesznek betegek, a megfázás és az influenza mellett pedig a koronavírus is ebben az időszakban intenzívebb. A kezelés mellett nagyon fontos a megelőzés is, aminek legjobb módja az immunrendszer megerősítése.

Ezt legkönnyebben a kiegyensúlyozott, egészséges ételekben és mozgásban gazdag életmóddal lehet elérni, de ebben az időszakban még fontosabbá válik a vitaminok szerepe is. A szükséges tápanyagokat nemcsak tabletták és étrend-kiegészítők, hanem akár ételek segítségével is bevihetjük a szervezetünkbe.

Ételek, amik erősítik az immunrendszert

Számos olyan alapanyag van, amik igazi aduásznak számítanak, ha immunerősítésről van szó, hiszen magas vitamintartalmuknak köszönhetően, és az étrendbe jól beillesztve segítik a szervezet működését, ami különösen jól jön a hidegebb hónapokban. 

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük