7 étel, amelynek a fokhagyma az alapja: ennyiféleképpen használhatod fel
Ne mindig fűszerként használd a fokhagymát: ha szereted, léptesd elő az ételek főszereplőjének!
Ne mindig fűszerként használd a fokhagymát: ha szereted, léptesd elő az ételek főszereplőjének!
Ez a különleges, fokhagymával és sajttal töltött kenyér nemcsak a látványával varázsol el, hanem az ízeivel is lenyűgöz.
A mézes-fokhagymás húsgolyók egyszerűen elkészíthetőek, mégis rendkívül ízletesek és különlegesek.
A fokhagymás, négysajtos tészta ideális választás, ha gyorsan elkészíthető, ízletes ételre vágysz.
Annál finomabb, omlósabb lesz a sertéstarja, minél tovább pihenteted a pácban.
Ha szereted a friss, ropogósra sült, fűszeres sült krumplit, és egy kis extrával is előrukkolnál, akkor ezt a receptet feltétlenül próbáld ki!
A csípős Hasselback-krumplihoz nem kell más, mint krumpli, vaj és néhány pikáns fűszer.
A fokhagymás, rozmaringos kacsamell fenséges, mégis egyszerű, és a fűszerezését se bonyolítsd túl!
Akár már télen is fogyaszthatsz néhány ősszel vethető zöldségből, de tavaszra biztosan beérik az összes.
A fokhagymás, chilis sertéstarja készülhet tepsiben is, de ha van lehetőséged, pakold grillrácsra, és úgy süsd ki!
A puhára sült, szaftos sertéstarja még finomabb lesz, ha vajas szaftban készíted.
Ha valami könnyed, mégis laktató ebédre vagy vacsorára vágysz, a krémes fokhagymás-cukkinis tészta kitűnő választás lesz.
A mézes-fokhagymás szafttal készült csirkemellben nagyon jól harmonizálnak egymással az édes és pikáns ízek.
A fűszeres olajba forgatott spagetti, az aglio di olio rengeteg fokhagymával készül, és egyszerűen mennyei.