A lecsótól a házi ketchupig: 8 friss, zamatos, paradicsomos kedvenc
Most igazán finom a paradicsom, készíts belőle minél több finomságot! Segítünk választani.

Tombol a paradicsomszezon, használd ki, és cseréld végre a konzervet friss, zamatos zöldségre. Nincs is jobb a kertinél vagy a piacon vásároltnál. Sokkal édesebb, illatosabb, mint az importált. A paradicsom az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb zöldség. Rengeteg vitamin és antioxidáns található benne, vértisztító, öregedésgátló, és erősíti az immunrendszert.
A friss paradicsom minden formájában kedvenc, nyersen, húsokhoz, salátákba, sütve, főzve, szószként, pitébe. Érdemes befőzni is belőle, hogy télen is élvezhesd az ízét. Nézd végig válogatásunkat, és készíts te is minél több paradicsomos finomságot, mindenki nagy örömére.
OLVASD EL EZT IS!

- csirke
- sült csirke
8 csirkés fogás vacsorára: csupa gyors és egyszerű recept

- palacsinta
- sütemény