Omlós bélszínérmék
Ha különleges hétvégi ebédet vagy vacsorát tervezel, akkor sem kell órákig forgolódnod a konyhában. A bélszínből csodás fogást varázsolhatsz fél óra alatt is.
A húsok királyának is nevezhetjük a bélszínt, amit néha-néha mindenki megengedhet magának.


Amilyen finom, olyan könnyű elkészíteni, ugyanakkor arra figyelj, hogy megbízható hentestől vásárolj.
Omlós bélszínérmék
Hozzávalók:
- 4 érlelt bélszínérme
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 kiskanál tört feketebors
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- kakukkfű
A bélszínszeletekből formálj kört, és, ha azt akarod, hogy formájukat megtartsák, konyhai zsineggel kösd körbe őket. Az olajat keverd el a borssal, a kakukkfűvel, a fokhagymával, és a hússzeleteket kend meg vele. 20 percig pácold. Felforrósított serpenyőben mindkét oldalukat süsd meg. Erre elegendő három perc mindkét oldalon, de ha nem szereted véresen, akkor egy kicsit tovább pirítsd.
Sót csak közvetlenül tálalás előtt hints rá. Míg a hús pácolódik, készíts salátát, tökéletesen elegendő a különleges húshoz.
Töltsd meg!
A bélszín és más húsok töltve is nagyon finomak. Videónkban profi séftől lesheted el a hús töltésének fogásait.
OLVASD EL EZT IS!

- marhahús
- húsételek
Gyors fűszeres serpenyős hús

- gomba
- sertéshús
Szűzpecsenye gombás raguval

- bor
- alkohol