Meggyes morzsasüti

Csak szórni kell

Ha a lustaságod felülkerekedik az édesség utáni vágyadon, akkor készíts egy tepsi morzsasütit, ami pillanatok alatt megvan!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bármilyen hihetetlen, még a muffinnál is létezik gyorsabban elkészíthető sütemény, ez pedig nem más, mint a morzsasüti. A desszert titka az egyszerűségben rejlik, csak összekevered a hozzávalókat, rászórod a tetszés szerinti gyümölcsre, és már fogyaszthatod is.

Nemcsak akkor jön jól ez az édesség, ha hirtelen szénhidrátbombára vágysz, hanem akkor is ha váratlan vendégek állítanak be hozzád.

Meggyes morzsasüti

Hozzávalók:

  • 20 dkg meggy
  • 15 dkg liszt
  • 10 dkg cukor
  • 10 dkg vaj
  • 8 dkg darált dió vagy mogyoró

A puha vajat morzsold bele a lisztbe. Add hozzá a cukrot, valamint a ledarált diót vagy mogyorót.

Egy kerek tortaformát vajazz ki, és szórd meg kevés liszttel. A megtisztított, kimagozott meggyet szórd bele a forma aljába.

Morzsold rá a lisztes keveréket, majd fedd le a tetejét alufóliával. Melegítsd elő 180 fokra a sütőt, és fél óráig süsd a morzsasütit, majd vedd le a fóliát, és még öt percig pirítsd.

17 csodás desszert

Nézegess képeket!

Elolvasom

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

OLVASD EL EZT IS!

malnas kosarka lead
  • gyümölcs
  • sütemény

Omlós málnás kosárkák

Ezt is szeretjük