Meggyes morzsasüti
Csak szórni kell
Ha a lustaságod felülkerekedik az édesség utáni vágyadon, akkor készíts egy tepsi morzsasütit, ami pillanatok alatt megvan!

Ez is érdekelhet

Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja (x)

Nyaralj korlátok nélkül! (x)

Szünidei élményhegység - Aktivitás mindenkinek a nyári Magas-Tátrában. (x)

Már ne a barna szószt keressük! - Ismerd meg Németország kulináris különlegességeit! (x)

Ünnepelj együtt a dm-mel! Nagy meglepetéssel készül a napokban a dm – Te se maradj le róla! (x)

beauty and style

Rosszul borotválod a lábadat? 3 veszélyes hiba, amit a legtöbb nő elkövet »

A 22 éves modell igazi retró szépség az új fotókon: 50 éve is imádták volna »

Kockás dekoráció az esküvőn: így használd az ősz egyik kedvenc mintáját »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Bármilyen hihetetlen, még a muffinnál is létezik gyorsabban elkészíthető sütemény, ez pedig nem más, mint a morzsasüti. A desszert titka az egyszerűségben rejlik, csak összekevered a hozzávalókat, rászórod a tetszés szerinti gyümölcsre, és már fogyaszthatod is.

Nemcsak akkor jön jól ez az édesség, ha hirtelen szénhidrátbombára vágysz, hanem akkor is ha váratlan vendégek állítanak be hozzád.

Meggyes morzsasüti

Hozzávalók:

  • 20 dkg meggy
  • 15 dkg liszt
  • 10 dkg cukor
  • 10 dkg vaj
  • 8 dkg darált dió vagy mogyoró

A puha vajat morzsold bele a lisztbe. Add hozzá a cukrot, valamint a ledarált diót vagy mogyorót.

Egy kerek tortaformát vajazz ki, és szórd meg kevés liszttel. A megtisztított, kimagozott meggyet szórd bele a forma aljába.

Morzsold rá a lisztes keveréket, majd fedd le a tetejét alufóliával. Melegítsd elő 180 fokra a sütőt, és fél óráig süsd a morzsasütit, majd vedd le a fóliát, és még öt percig pirítsd.

OLVASD EL EZT IS!

malnas kosarka lead
  • gyümölcs
  • sütemény

Omlós málnás kosárkák

Ezt is szeretjük