Így készíts spenótos tésztát 15 perc alatt!

Elronthatatlan recept

Ha gyors ebédre vágysz, május közepén nincs ennél jobb, friss, finom, elronthatatlan!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hamar munka ritkán jó, tartja a mondás, ám ez a recept mindenképpen a szabályt erősítő kivételek egyike, próbáld csak ki!

Dióval, mogyoróval még különlegessé is teheted, kísérletezz bátran!

Spenótos tészta

Hozzávalók:

  • 40 dkg száraztészta - penne, spagetti
  • 2 nagy marék friss spenót
  • 1 dl zsíros tejszín
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 fél teáskanálnyi frissen őrölt szerecsendió
  • só, frissen őrölt bors
  • 2 evőkanálnyi vaj

Elkészítés ideje:

15 perc.

Elkészítés menete:

A tésztát főzd fogkeményre sós, forró, lobogó vízben. Amíg elkészül, addig a spenóttal is megleszel.

A spenót leveleit mosd át jó alaposan, mert nagyon kellemetlen, ha rocog a fogad alatt a homok. Amikor megtisztítottad, akkor fogd össze a leveleket, és egy éles késsel darabold fel őket, nem kell aprólékosan, csak pár darabba vágd össze.

A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?

Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.

További részletek: feminaklub.hu/

Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. november 27. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Ezután a vajat olvaszd fel egy serpenyőben, amihez van fedőd, aztán tedd bele a leveleket is. Fedd le, és főzd így öt percig. Amikor már levet eresztett, vedd le a fedőt, reszeld a spenótra a fokhagymát és a szerecsendiót, sózd meg, borsozd kedvedre, és hagyd, hogy elfője a vizet. Amikor ez megtörtént, keverd hozzá a tejszínt, majd a készre főtt tésztát is, keverd meg párszor, majd vedd le a tűzről, és már fogyaszthatod is.

A tavasz legjobb pillanatai

Spárgás receptek, a friss zöldség legjobb ízeivel.

Az 5 legfinomabb étel spárgával, a május kedvencével

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük