Rákkeltő konyhai eszközök: ezek a legveszélyesebb tárgyak a konyhában
Akár rákot is okozhat, ha így használják ezeket a konyhai eszközöket.
Több mint 32 ezren halnak meg évente rákban Magyarországon. A nők 23%-a veszíti életét valamilyen daganat miatt, ezért, ahol csak lehet, az ember igyekszik csökkenteni a kockázati tényezőket. Eközben sokan nem is sejtik, hogy még a konyhában sem szabadulhatnak a veszélyektől.
Azt már régóta tudni lehet, hogy a megfelelő táplálkozás elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember megőrizze az egészségét, ahogyan azt is, hogy egyes ételek kifejezetten növelik a rákbetegség kialakulásának kockázatát. De a konyhában nem csak az életek jelenthetnek fenyegetést.
Rákkeltő konyhai eszközök
Számos konyhai eszköz, sőt, felület van, mely veszélyes, vagy veszélyessé válhat, ezért érdemes odafigyeléssel bánni vele. Ezekből készítettünk most egy listát.
A képek forrása: Getty Images.
A gomba ellenes plusz
A Micovag Plus hüvelykúp természetes eredetű összetevőkkel, tejsavval és kamillakivonattal egészíti ki a hüvelygomba kezelését. A tejsav visszaállítja a normál hüvelyi pH-t, így képes gátolni a gombák szaporodását, a kamillakivonat pedig enyhíti az égő érzést és csillapítja a kellemetlen viszketést. A Micovag Plus hüvelykúp a tünetek enyhítésével teszi teljessé a célzott gombaellenes terápiát. A gyógyszertárakban vény nélkül kapható gyógyászati segédeszköz.
A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!
Promóció