Így készül a ropogós krumplirózsa: sok sajttal és hagymával az igazi
A hagymás, sajtos, baconbe tekert krumplirózsánál nincs is látványosabb köret.
Összesen 13 találat.
A hagymás, sajtos, baconbe tekert krumplirózsánál nincs is látványosabb köret.
A hagyományos elkészítés helyett most az egészségesebb, rántás nélküli változatot mutatjuk.
A tepsis krumpli francia változata akár köretként, akár önmagában is kiadós fogás.
A zöldségekkel rakott krumpli önmagában, de sült vagy grillezett hús mellé is kitűnő.
A darált húsos, sajtos sült krumpli már nem köret, inkább kiadós előétel vagy akár önálló fogás.
A fűszeres krumplirózsa az egyik legétvágygerjesztőbb köret, és ráadásul nagyon finom is. Az elkészítése pedig egyszerűbb, mint gondolnád.
A híres angol töltött krumpli, a jacket potato kívül ropogós és aranyszínű, belül puha és szinte krémes. A baconös, sajtos töltelék pedig mindig telitalálat.
Az egyszerű sült húst is fejedelmi ebéddé teszi a gombás, zöldfűszeres újkrumpli.
A házilag készített krokett összehasonlíthatatlanul finomabb, mint a bolti, különösen, ha a belsejét sajttal töltöd meg.
A krumplis röszti kitűnő köret, ami kívül ropog, belül szinte krémes, és szétolvad a szádban.
A röszti különleges köret, ami egy egyszerű főfogást is fejedelmivé tesz. A hagyma és a spenót is jó ízt ad neki.
Ha nem szereted, hogy a krumpli tocsog az olajban, ráadásul kicsit extrává tennéd, akkor dobd fel baconnel, és locsold meg ízesített joghurttal.
A roppanós spárga és az üde újkrumpli tényleg nyerő páros! Sütve, jól megválasztott fűszerekkel isteni.