8 tavaszi recept hússal és zöldségekkel: nem csak finomak, egészségesek is
A hús és a zöldségek számtalan formában működhetnek jól együtt.

Véglegesen berobbant a tavasz, vele együtt pedig megjelentek a friss, ropogós idényzöldségek is a piacon. Hússal együtt főzve, sütve, párolva őket fantasztikus, egészséges és viszonylag kalóriaszegény fogást varázsolhatsz belőlük.
Sokaknál maradt meg gyerekkorból az a rossz beidegződés, hogy azt hiszik, nem szeretik a zöldségeket. Ha ebbe a csoportba tartozol is, azt javasoljuk, hogy adj esélyt ezeknek a mennyei fogásoknak, ugyanis könnyen kiderülhet, hogy az ellenérzésedet csak a kellemetlen menzai élmények táplálják. Jól elkészítve ugyanis még a hagyományosan nemszeretem zöldségek is elképesztően finomak lehetnek.
Zöldséges-húsos ételek
Legyen szó sültekről, pörköltről vagy levesről, a húsok és a zöldségek remek párost alkotnak. Ebben a válogatásban sokféle alapanyagból, és változatos technikával készült ételeket mutatunk be. Neked melyik ízlik közülük a legjobban?
Ha ezt eszed fehérje mellé, tuti biztos a fogyás: 8 isteni zöldségköret, ami leapasztja a zsírt
A dietetikusok szerint a hús főétel mellé a zöldség a legjobb párosítás, ugyanis így nem terheli meg a gyomrot, és könnyen emészthető.
Elolvasom
Lehet-e boldog, aki intelligens? - A tudás hatása a lelki egészségre
Kepes András író, újságíró a Femina Klub júniusi előadásán arra keresi a választ, hogyan találhatunk boldogságot egy folyamatosan változó, kihívásokkal teli világban. Hogyan formálhatjuk úgy az életünket, hogy az ne csak sikeres, de valóban örömteli is legyen?
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. június 5. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
Képek: Getty Images
OLVASD EL EZT IS!

- recept
- egészséges étkezés