Egyben sütött szaftos csirke plusz 6 töltött hús
Képek és receptek
Ha van időd és kedved, töltsd meg valamivel kedvenc húsféléidet, hogy még jobbak legyenek!
Ez is érdekelhet
beauty and style

Top olvasott cikkek
- Te felismered ezt a KRESZ-táblát? 8 kérdés, amire tudni kell a választ a közlekedésben
- Bajban lesz, aki felújít vagy építkezik 2023-ban: erre sokan nem is gondolnak, pedig kellene
- Melyik magyar város vasútállomása van a képen? 8 kérdés, ami sokakat zavarba hoz
- Lovas Rozi ritkán látott férjével: János ilyen jóképű pasi
- Melyik folyó mellett van Barcs? 8 fogós kérdés Magyarország földrajzáról
A nagyobb lakomák legkedveltebb ételei a töltött húsok, hiszen ezeket a fogásokat valamivel macerásabb elkészíteni, mint az egyszerűbb változatokat, így általában csak különleges, ünnepi alkalmakkor áll neki az ember ilyesminek, pedig szívünk szerint akár nap mint nap fogyasztanánk belőlük. Hiszen ki ne szeretné a frissen sült kijevi csirkemellet, a finom sajttal és fűszeres sonkával töltött cordon bleu-t vagy a menzákról is jól ismert göngyölt húst?
Variációk csirkecombra
A mindig egyszerűen beszerezhető alapanyag, a csirkecomb felettébb változatosan készíthető.