Egyben sütött szaftos csirke plusz 6 töltött hús
Ha van időd és kedved, töltsd meg valamivel kedvenc húsféléidet, hogy még jobbak legyenek!
A nagyobb lakomák legkedveltebb ételei a töltött húsok, hiszen ezeket a fogásokat valamivel macerásabb elkészíteni, mint az egyszerűbb változatokat, így általában csak különleges, ünnepi alkalmakkor áll neki az ember ilyesminek, pedig szívünk szerint akár nap mint nap fogyasztanánk belőlük. Hiszen ki ne szeretné a frissen sült kijevi csirkemellet, a finom sajttal és fűszeres sonkával töltött cordon bleu-t vagy a menzákról is jól ismert göngyölt húst?
Variációk csirkecombra
A mindig egyszerűen beszerezhető alapanyag, a csirkecomb felettébb változatosan készíthető.
- pulyka
- töltött hús
- kolbász
- rántott csirkecomb
- kijevi csirkemell
- töltött csirkecomb
- cordon bleu
- göngyölt hús
- Recept
OLVASD EL EZT IS!
- marha
- sárgarépa