Lacipecsenye

Ahogyan a piacon sütik

Ha szereted a kiadós húsokat, akkor a lacipecsenye remek választás. Bár a pácolás időbe telik, a sütés már gyorsan megvan.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kolbász és a lacipecsenye hozzátartozik a vásározáshoz, a különböző fesztiválokhoz vagy éppen a szombat délelőtti piachoz. De a ropogós sültet otthon is elkészítheted.

Szánj rá egy napot a pácolásra, úgy lesz igazán finom. A receptet elteheted későbbre, amikor már grillezni lehet.

Lacipecsenye

Hozzávalók:

  • 80 dkg sertéskaraj
  • olaj
  • 1 mokkáskanál fűszerpaprika
  • késhegynyi őrölt bors
  • 1 gerezd tört fokhagyma

Szeleteld fel a húst úgy, hogy a csontja benne maradjon. Vagdosd be a húst, dörzsöld be az őrölt borssal, és érleld egy-két napig a hűtőszekrényben. Tedd a hússzeleteket tálba, és rakd sütőbe.

Keverd össze az olajat fűszerpaprikával, sóval és tört fokhagymával. Sütés közben ezzel kenegesd a pecsenyét. Káposztasalátával és puha kenyérrel fogyaszd.

Így bontsd a húst

Egy igazi háziasszony nem a hentessel csontoztatja ki a húst, hanem maga végzi el a munkát. Nézd meg a videót, és tudd meg, hogyan bontja a húst egy profi.

13 súlyos konyhai baki

Nézegess képeket!

Elolvasom

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

OLVASD EL EZT IS!

bakonyi1
  • gomba
  • sertéshús

Bakonyi borda

hagymas rostelyos lead
  • húsételek
  • sült

Hagymás rostélyos

Ezt is szeretjük