A tökéletes húsleves receptje
A forrón gőzölgő húsleves nélkül talán nincs is igazi vasárnapi ebéd. Készítsd te is tökéletesre!
A tökéletes húsleves pontosan annyi helyen jelent mást és mást, ahány helyen készítik és fogyasztják, van, akinek fácánból, libából, másnak csirkéből, de talán a legtöbbeknek a marhából készült, gazdag, zöldségekkel alaposan megpakolt leves jelenti a tökéletest. Egy azonban biztos: náthára, másnaposságra vagy bármilyen betegségre ez az egyik legjobb megoldás, ahogyan vasárnapi ebédnek is, persze szigorúan a rántott hús előtt.
A vasárnapi ebédek másik nagy sztárja
Valószínűleg sosem hirdetnek majd győztest abban a tekintetben, hogy melyik fogás népszerűbb vasárnapi ebéd: a rántott hús vagy pedig a húsleves, de talán nem is baj, mindenesetre most, hogy tudod, hogy készíts húslevesből tökéletest, nézd meg, hogy a rántott hús hogyan lesz az!
OLVASD EL EZT IS!
- fokhagyma
- hagyomány
Köményes rántott leves
- hal
- nyár
Halászlé bográcsban
- gomba
- sárgarépa