Idd naponta kétszer, és beindul a fogyás! A céklaital receptje
Vesd be a cékla emésztést serkentő, méregtelenítő erejét a fogyókúra ideje alatt is!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A céklával leginkább ecetes-cukros lé formájában találkozhatsz a rántott hús mellett, pedig a vörös gumós növény jóval sokoldalúbb ennél.

A belőle készült ivólé méregtelenítő hatású, hasznodra van a fogyókúra során, és - nem mellékesen - még finom is. Napi két pohár céklalé serkenti az anyagcserét, illetve támogatja a zsírégető folyamatokat.

Így készül a céklaital!

A növény a benne lévő betainnak köszönheti vörös színét, ez a vegyület többek között támogatja a zsírok lebontási folyamatait, és méregtelenítő tulajdonsággal bír. A cékla egészségügyi és fogyást segítő hatásairól bővebben olvashatsz korábbi cikkünkben!

Hozzávalók a céklaitalhoz

  • 1 közepes megtisztított céklagumó
  • 1 kimagozott, hámozott alma
  • 1 megtisztított sárgarépa
  • Pár csepp citrom
  • 1 dl víz

A feldarabolt céklagumót tedd gyümölcscentrifugába. A levét önmagában is fogyaszthatod, de még jobb, ha adsz hozzá almát és sárgarépát is. Az így kapott italt hígíthatod  egy deci vízzel -, illetve adhatsz hozzá ízesítésként pár csepp citromot is. Ha nincs gyümölcscentrifugád, használhatod a turmixgépet is, de ebben az esetben jóval rostosabb eredményt kapsz, amit majd le kell szűrnöd.

Karcsúsító italok

Lapozd át az alábbi képgalériát, és ismerkedj meg még több fogyást elősegítő itallal, amit otthon is könnyen elkészíthetsz.

Ezt is szeretjük