A száraz hüvely szexuális problémákat is okozhat, és a vaginád sem túl hálás érte
Olvasd el, mit tanácsolna a vaginád, ha beszélni tudna. (x)

nagykep?cikkid=170667&kep=par haragban rossz szex1-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha a vagina tényleg beszélni tudna, vélhetően lenne pár sztorija, ami nem tűri a nyomdafestéket. Viszont egy meglepően sok nőt érintő problémáról is végre igazán hiteles nyilatkozatot hallhatna világ. Íme, a vagina monológja!

A te hüvelyed hálás lenne?

Ez most igaz? A nő tényleg engem vádol? Szerinte tényleg én tehetek arról, hogy nem volt jó neki a szex? Ja, mert túl száraz voltam, és így persze fájt neki. Nekem aztán nem kell elmagyarázni, pontosan tudom, mennyire fáj, ha nem mennek olajozottan a dolgok! A vége az lett, hogy be sem fejezték az akciót. És most csak fekszenek egymás mellett a párjával, és a plafont bámulják meredten.

Naná, hogy a pasija is rám haragszik! Oké, elismerem, ő tényleg mindent megtett: volt rendes előjáték, gyengédség, kényeztetés - csak sajnos hiába. Annyira száraz maradtam, hogy még ő is panaszkodik, és azt mondja, ez az aktus még neki is fájt, és hogy ez így nem mehet tovább.

No, de mit mondjak én? Talán azt hiszik, hogy nekem nem fáj ez az egész? Elárulom, hogy nekem fáj a legjobban. Mert ugyebár a nő - és a párja is - csak olyankor méltóztatják észrevenni, hogy száraz vagyok, amikor éppen egymásnak esnek. Miközben én már jó ideje érzem, hogy valami nincs rendben velem. Nehogy már azt higgyék, hogy ebben a percben száradtam ki! És főleg nem az ő tiszteletükre! Eddig bezzeg nem foglalkoztak velem, pedig ha időben kapok segítséget, akkor talán nem fajulnak idáig a dolgok.

Na, végre, úgy tűnik, sejtik, hogy van megoldás: elővették a tabletjüket, hátha a neten találnak valami okosat, ami segíthet. Jó ötlet! Tessék csak szépen beírni a keresőbe: hüvelyszárazság - és ott van fehéren-feketén: nem én találtam ki, a hüvelyszárazság egy létező jelenség, ami "bármely életkorban előfordulhat, ha a hormonszint valamiért megváltozik a női szervezetben, mint például terhesség vagy szoptatás idején, a változókorban, de fiatal nőknél fogamzásgátló szedése mellett is; sőt, lelki ok, vagy akár a túl sok stressz ugyancsak ide vezethet. A nedvesedés hiánya, azon túl, hogy fájdalmassá teheti a szexuális életet, a mindennapokban is állandó égő, viszkető érzést okozhat."

És a weboldalon, ahol ezt olvassák, máris kínálkozik segítség a változtatáshoz: a Cikatridina hüvelykúp! Tessék csak nyugodtan rákattintani!

Hogyan hat?

A Cikatridina hüvelykúp a hüvelyhám sorvadása vagy szöveti károsodása esetén a helyreállító mechanizmusok kiegészítő kezelésére javasolt. A készítmény serkenti a szövetgyógyulást szülés után, nőgyógyászati műtétet követően, kemo- vagy sugárterápia által okozott szövetkárosodás és az ösztrogénhiány következtében kialakuló hüvelyszárazság esetén.

A Cikatridina hüvelykúp fő összetevője, a hialuronsav erősíti a szövetek szerkezetét és segíti a hüvely nedvességtartalmának helyreállítását. További komponensei pedig olyan gyógynövényekből előállított kivonatok, amelyek gyulladáscsökkentő, sebgyógyulást elősegítő hatásukról ismertek.

Mit mond erre a hüvelyed?

Persze ez nem egy síkosító, ami csak a szex során, ideig-óráig enyhíti a tüneteket! A Cikatridina hüvelykúpot célszerű inkább kúraszerűen használni: általában napi egy kúpot, a tünetek enyhüléséig, szükség esetén akár hosszú távon is, hogy a hüvely szövetei feltöltődjenek nedvességgel.

Ha én, a vagina tényleg tudnék beszélni, biztosan azt tanácsolnám a nőnek, járjon utána, hogy mi okozza a hüvelyszárazságát, és ha lehetséges, akkor természetesen kezeltesse a kiváltó okot. A terápia kiegészítéseként használja rendszeresen a Cikatridinát is a mindennapos szárazságérzet enyhítésére, és akkor a szexuális élete is újra zökkenőmentes lehet.

A hüvelyszárazság lehetséges okai

  • hormonális változás a női szervezetben: változókor, terhesség, szoptatás
  • egyes betegségek, például endometriózis, cukorbetegség
  • hormonális fogamzásgátló szedése
  • hüvelyi fertőzések
  • a húgyúti rendszer fertőzése
  • evészavarok, például anorexia, bulimia
  • sugár- vagy kemoterápia
  • túl sok stressz
A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL

A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY RDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

 Hirdetés (x)

 

Ezt is szeretjük