Támogatja az emésztést, tele van rostokkal, és jót tesz az érrendszerrel is: 8 isteni finom étel birsalmából
Tele van értékes rostokkal, vitaminokkal, és finomabbnál finomabb ételek készülhetnek belőle: a birsalmát érdemes beépíteni az étrendbe!
Még tart a birsalma (Cydonia oblonga) szezonja, amit érdemes kihasználni, hiszen a különleges ízű gyümölcs nemcsak sokoldalúan felhasználható, hanem nagyon egészséges is.
Birsalmából készült ételek
A benne lévő, emésztést segítő rostok növelik a teltségérzetet, és támogatják a bélflóra egészségét. Emellett a birsalma gazdag antioxidánsokban, flavonoidokban is, melyek fontos szerepet játszanak a szív- és érrendszer védelmében. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a gyulladások csökkentéséhez, és természetes módon támogatja a szervezet védekezőképességét, ez többek között magas C-vitamin-tartalmának köszönhető.
Az alábbiakban olyan ínycsiklandó recepteket mutatunk be, amelyekben a birsalma fontos szerepet kap – akár sós, akár édes formában készítik el.
Az egyik legjobb természetes orvosság megfázás ellen: így készül a szuper egészséges birsalmatea
A birsalmából többféleképpen is lehet teát készíteni, mindegyik változata nagyon egészséges, és hatásos megfázás ellen is.
ElolvasomA gomba ellenes plusz
A Micovag Plus hüvelykúp természetes eredetű összetevőkkel, tejsavval és kamillakivonattal egészíti ki a hüvelygomba kezelését. A tejsav visszaállítja a normál hüvelyi pH-t, így képes gátolni a gombák szaporodását, a kamillakivonat pedig enyhíti az égő érzést és csillapítja a kellemetlen viszketést. A Micovag Plus hüvelykúp a tünetek enyhítésével teszi teljessé a célzott gombaellenes terápiát. A gyógyszertárakban vény nélkül kapható gyógyászati segédeszköz.
A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!
Promóció
(Cikken belüli képek forrása: Kiss Marietta Panka / Sóbors, Getty Images Hungary, Ács Bori/SóBors, borító- és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary)