Édes kenyér puha kelt tésztából: olvasztott csokitól különleges
Egészen különleges, édes kenyeret süthetsz, ha csokit keversz a tésztájába.
Összesen 12 találat.
Egészen különleges, édes kenyeret süthetsz, ha csokit keversz a tésztájába.
Ez a pihe-puha német vajas süti még három nappal a sütés után is extra foszlós marad.
Hihetetlenül finom, illatos, ráadásul javarészt teljes kiőrlésű lisztből készül, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, és tejmentessé is tehető. Ez az igazi, hagyományos fonott kalács érzékenyített változata.
A madagaszkári palacsinta élesztős tésztából készül, különleges eljárással, aminek köszönhetően teljesen laktóz- és gluténmentes.
A házi készítésű császárzsemle héja roppan, belül pedig puha, foszlós.
A római stílusú pizza tepsiben készül, a tésztája vastag, levegős, és hihetetlenül laktató.
Próbálj ki sokféle fánkot a farsangi időszakban! A bugne, vagyis a lyoni fánk tésztájába szörp kerül, ettől olyan különleges.
Teljes kiőrlésű lisztből is nagyon finom pizzát tudsz készíteni, amit utána tetszőleges feltéttel kínálhatsz.
Ha van otthon lábosba tehető párolóbetéted, te is könnyen elkészítheted a csehek hagyományos köretét, a knédlit.
Tudtad, hogy a belga gofri kelt tésztából készül? Érdemes otthon is megpróbálkoznod vele, mert abbahagyhatatlanul finom desszert.
Érdemes házilag sütni a zsemlét, teljes kiőrlésű lisztből pedig egészségesebb is.
Magad is összeállíthatod a házi gyros-fűszerkeveréket, sőt akár még a pitát is elkészítheted hozzá!