8 szaftos húsos recept serpenyőben készítve: villámgyorsak és lassan puhulók is vannak köztük

A serpenyős húsok hirtelen sütve vagy lassan párolva is különlegesen finomak lehetnek. Mutatjuk a legjobb recepteket!

Serpenyős húsok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Legyen szó villámgyorsan elkészülő csirkemellről vagy órákig puhuló marháról, a serpenyős húsok között bármilyen alkalomra találhatsz kedvedre valót. Van köztük olyan, amely egy kezdőnek sem okozhat gondot, mások kicsit több gyakorlatot igényelnek, de ha egy ideje rendszeresen főzöl, ezeknek is érdemes nekiállnod.

A serpenyős húsok között külön kategóriát képviselnek azok, amelyek a körettel együtt készülnek. Sokféle színes zöldséget érdemes együtt sütni a hússal, így időt, energiát spórolsz, és a végeredmény is finomabb lesz, mintha külön-külön edényben sütnéd őket.

Serpenyős húsok

A serpenyős húsok készülhetnek vajon, olajon vagy akár zsíron. Van, amelyikhez külön szósz készül, más a saját szaftjában is éppen elég puha és omlós lesz. Készítsd el őket sokféle technikával!

Milyen hozzávalóval nem főznek soha a kínaiak? 8 kérdés a keleti konyháról, ami rajtad is kifoghat majd

A kínai és egyéb távol-keleti ételek egyre népszerűbbek itthon is: lássuk, mennyire ismered őket!

Elolvasom

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Képek: Getty Images

Ezt is szeretjük