Sajtos-tejfölös csirkecomb egybesütve

Könnyen elkészíthető vacsora

A sajt és tejföl párban jár, az egyszerű csirkecombot is feldobja.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egybesütött étel nagy előnye, hogy csak össze kell állítanod, utána a sütő már elvégzi a dolgát, azalatt csinálhatsz bármi mást, amihez kedved van.

Ha túl masszívnak érzed a sajtos-tejfölös feltétet, adj hozzá néhány paradicsomkarikát, máris könnyedebb fogás lesz belőle.

Sajtos-tejfölös csirkecomb egybesütve

Hozzávalók:

  • 5 egész csirkecomb
  • 5 dkg liszt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 15 dkg sajt
  • 0,5 l tejföl
  • 1 nagy vöröshagyma
  • 2 szál rozmaring
  • 1 evőkanálnyi majoránna
  • só,bors,olaj
  • vaj a tál kikenéséhez

Elkészítés ideje:

40 perc.

Elkészítés menete:

A csirkecombokat tisztítsd meg, majd mosd át alaposan, valamint sózd is be őket. Némi olajba tégy borsot, a rozmaring leveleit, majoránnát, törd bele a két fokhagymát, majd ezzel a fűszeres olajjal kend át a combokat. Vajazz ki egy tűzálló tálat, majd helyezd bele a megkent combokat.

A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?

Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.

További részletek: feminaklub.hu/

Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. november 27. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

A tejfölt és a lisztet keverd össze, adj hozzá egy csipet sót és kedved szerint borsot, valamint reszeld bele a sajtot is. Keverd össze az egészet, és egyenletesen kend el a csirkén. Ezután a hagymát karikázd az egésznek a tetejére, ha maradt rozmaring, azt is tedd rá, és 180 fokra melegített sütőben pirítsd aranybarnára.

Még több ínycsiklandó húsos fogás!

Ha a finom, fűszeres húsételek rabja vagy, nézz be képgalériánkba néhány ötletért!

Képeken a legfinomabb fűszeres húsok

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük