Sajtos-tejfölös csirkecomb egybesütve
Könnyen elkészíthető vacsora
A sajt és tejföl párban jár, az egyszerű csirkecombot is feldobja.
- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik

- Különleges lesz a szetted, ha így kombinálod a színeket: felpezsdítik a megjelenést »
- Az 53 éves Carla Bruni stílusa egyszerű, de kifinomultan nőies: az egykori francia first lady szettjeit könnyű lemásolni »
- A francia nők kedvenc frizurája pillanatok alatt elkészül: egyszerű konty, ami nőiessé teszi a megjelenést »
- Ő Zoltán Erika 23 éves lánya: a gyönyörű Zoé le sem tagadhatná az anyját
- Détár Enikő és Rékasi Károly fia már 19 éves: Zsigmondból jóképű pasi lett
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
- Általános iskolás tananyag: tudod, mi a szófaja a következő szavaknak? Kvíz!
- „Napi 1 szexből 8 havonta 1 lett” - Házaspárok vallomása a szexmentes kapcsolatról
Az egybesütött étel nagy előnye, hogy csak össze kell állítanod, utána a sütő már elvégzi a dolgát, azalatt csinálhatsz bármi mást, amihez kedved van.


Ha túl masszívnak érzed a sajtos-tejfölös feltétet, adj hozzá néhány paradicsomkarikát, máris könnyedebb fogás lesz belőle.
Sajtos-tejfölös csirkecomb egybesütve
Hozzávalók:
- 5 egész csirkecomb
- 5 dkg liszt
- 2 gerezd fokhagyma
- 15 dkg sajt
- 0,5 l tejföl
- 1 nagy vöröshagyma
- 2 szál rozmaring
- 1 evőkanálnyi majoránna
- só,bors,olaj
- vaj a tál kikenéséhez
Elkészítés ideje:
40 perc.
Elkészítés menete:
A csirkecombokat tisztítsd meg, majd mosd át alaposan, valamint sózd is be őket. Némi olajba tégy borsot, a rozmaring leveleit, majoránnát, törd bele a két fokhagymát, majd ezzel a fűszeres olajjal kend át a combokat. Vajazz ki egy tűzálló tálat, majd helyezd bele a megkent combokat.

Mentesen sütni-főzni még soha nem volt ennyire egyszerű!
Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani.
Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban!
Promóció
A tejfölt és a lisztet keverd össze, adj hozzá egy csipet sót és kedved szerint borsot, valamint reszeld bele a sajtot is. Keverd össze az egészet, és egyenletesen kend el a csirkén. Ezután a hagymát karikázd az egésznek a tetejére, ha maradt rozmaring, azt is tedd rá, és 180 fokra melegített sütőben pirítsd aranybarnára.
Még több ínycsiklandó húsos fogás!
Ha a finom, fűszeres húsételek rabja vagy, nézz be képgalériánkba néhány ötletért!
OLVASD EL EZT IS!

- spanyolország
- csirke
Csirke mediterrán módra

- india
- húsételek
Könnyen elkészíthető ebéd Indiából

- só
- sült csirke