6 módszer, hogy selymes legyen a főzelék: nem csak rántással és tejfölös habarással lehet tökéletes
Gondolnád, mennyiféleképpen történhet a főzelékek sűrítése? Az alábbi válogatásban több módszert bemutatunk.
A főzelékek sűrítése a klasszikus rántáson és habaráson kívül még többféleképpen történhet. Van, hogy az alapanyag olyan jól szétfő, hogy önmagában besűríti a főzeléket, ilyen például a sárgaborsó. De selymes lehet a főzelék néhány szem krumplitól is.
ad
Persze a rántás és a habarás sem ördögtől valók, van olyan eset, amikor ezek nélkül nem lesz finom a főzelék. Egy jóféle csülkös babfőzelék vagy egy könnyed majoránnás krumplifőzelék nehezen képzelhető el máshogy. Ilyenkor is oda kell azonban figyelni a részletekre, hogy ne maradjanak lisztcsomók a kész ételben.
Főzelékek sűrítése
A rántás és a habarás is egészségesebb lehet, ha hagyományos helyett rizslisztet használsz. Az így készült étel a gluténmentes étrendbe is belefér, ráadásul ezzel a módszerrel sokkal könnyebben elkerülhető az is, hogy csomós legyen a rántás.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- csirkecomb
- csirkemáj