A legjobb módszerek a főzelék sűrítésére: a rántás is visszakaphatja a becsületét
A főzelék olcsó, tápláló, és megfelelően készítve egészséges is. Nem utolsósorban pedig nagyon finom.
Összesen 5 találat.
A főzelék olcsó, tápláló, és megfelelően készítve egészséges is. Nem utolsósorban pedig nagyon finom.
Gondolnád, mennyiféleképpen történhet a főzelékek sűrítése? Az alábbi válogatásban több módszert bemutatunk.
A tejszínes szósszal nyakon öntött, klasszikus töltött karalábé úgy telít el, hogy közben semmiképp nem hizlal.
A hortobágyi palacsintát hagyományosan maradék pörköltből szokták készíteni, de friss darált húsból talán még finomabb is.
Barátságtalan téli napokon különösen jólesik egy nagy tányér sűrű, tejfölös gombaleves.