A legjobb módszerek a főzelék sűrítésére: a rántás is visszakaphatja a becsületét
A főzelék olcsó, tápláló, és megfelelően készítve egészséges is. Nem utolsósorban pedig nagyon finom.
Összesen 7 találat.
A főzelék olcsó, tápláló, és megfelelően készítve egészséges is. Nem utolsósorban pedig nagyon finom.
Gondolnád, mennyiféleképpen történhet a főzelékek sűrítése? Az alábbi válogatásban több módszert bemutatunk.
A hagyományos szabolcsi bableves savanyú káposztával akkor az igazi, ha füstölt hússal és kolbásszal készül.
Liszt nélkül is lehet rántást készíteni, amivel a főzelékeket, leveseket lehet sűríteni.
A borsófőzelék magyarosan, fokhagymával és paprikás rántással is utolérhetetlenül finom.
Ha a húsos ételek után zamatos főzelékre vágysz, a régimódi sárgaborsó-főzelék tökéletes választás.
Sokszor csomós, esetleg odaég vagy túl híg? Többé nem kell a rántás készítésétől tartanod.