A 8 legjobb HIIT-gyakorlat, ami durván égeti a zsírt: ezektől látványosan olvadnak a kilók
Ezek a HIIT-gyakorlatok nagyon hatékonyan égetik a zsírt, aminek az eredménye rövid időn belül meglátszik.

GettyImages-955454380
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A HIIT, azaz a high-intensity interval training, magyarul magas intenzitású intervallumedzés jelentős erőkifejtést igénylő gyakorlatokból áll, amik között rövid szüneteket lehet csak tartani.

Ez a kardioedzés teljesen átformálhatja az alakot, beindítja a zsírégetést, idővel még az izomtónusok is látszódhatnak. Magát az edzést könnyű beiktatni, mert általában 10-30 percig tart.

A legjobb HIIT-gyakorlatok

Hogyha valaki szeretné otthon összeállítani az egyedi edzéstervét, érdemes megismerkedni hatékony HIIT-gyakorlatokkal, hogy maximális kalóriaégetést érjen el minimális idő alatt. A rövid munkaintervallumokhoz rövid pihenőidők társulnak, ez tartja fenn a magas pulzusszámot, és égeti gyorsabban a kalóriákat. Az alább látható gyakorlatok variálásával nagyon hatékony otthoni testmozgást végezhetsz, amit ha hetente 2-3 alkalommal beiktatsz, rövid időn belül látványos eredményt lehet elérni. Előtte ne felejts el bemelegíteni, utána pedig lenyújtani!

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük