Lógó, puha felkar és formátlan vállak ellen: otthoni edzés, ami csak 15 perc, de igazán hatékony

A felsőtest edzésére is érdemes időt fordítani hogy feszesek legyenek a felkarok, és formásak a vállak.

GettyImages-1288000647

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A felsőtest izmaira sem árt időnként fókuszálni, pláne olyan esetben, hogyha valaki szeretné feszesíteni puha, lógó felkarját és formálni a vállakat, erősíteni a mellizmokat és a hát felső részét.

Az erősítő edzések nemcsak az izomtömeg-növelésben segítenek, hanem felgyorsítják az anyagcserét is, beindítják a zsírégetési folyamatokat, így akár a gyakorlatok után még 72 órával is megnövelhetik a nyugalmi kalóriaégetés mértékét.

Gyakorlatok felsőtestre

Megfelelő, kiegyensúlyozott táplálkozás mellett pár héten belül meglátszik az erősítés eredménye, tónusosabbak lesznek a karizmok, és az integetőháj is idővel eltűnik. A balesetek, izomhúzódások elkerülése érdekében az edzések előtt végezz bemelegítést, és az utána lévő nyújtásról sem szabad megfeledkezni. Olyan gyakorlatsort mutatunk, mely 15 perc alatt elvégezhető, és hatékonyan formálja a felsőtestet.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük