Puha négysajtos stangli: a tésztája túrótól szaftos
A izgalmas négysajtos stangli a karácsonyi és szilveszteri bulik sztárja lehet.
Összesen 371 találat.
A izgalmas négysajtos stangli a karácsonyi és szilveszteri bulik sztárja lehet.
A hagyományos hájas pogácsa nem éppen kalóriaszegény, viszont nagyon finom aprósütemény.
A leveles tésztából készülő káposztás hasé az egyik legfinomabb sós ropogtatnivaló.
Sós csemege is lehet a muffinból: reszelt sajttal és snidlinggel tökéletes reggeli.
A gibanica, vagyis a délszláv túrós rétes egyszerűen elkészíthető sós finomság.
A sós sajtfánk forrázott tésztából készül, és nem bő olajban, hanem sütőben sül.
Gluténmentesen is nagyon finom, omlós sajtos rudat készíthetsz: nézd meg, milyen lisztfajtából lesz a legjobb.
A paradicsomos leveles pite pillanatok alatt elkészülő, nyári harapnivaló.
A sós túrótorta meglepő ízvilágú, de fantasztikus desszert.
Készíts foszlós, puha hajtogatott pogácsát tejföllel a tésztájában!
A sváb sörkifli tésztája puha, omlós, a belseje pedig reszelt sajtot rejt.
Ha szereted a sós péksütiket, ez a sajtos csiga hamar a szívedbe lopja majd magát.
A roppanós leveles tészta, a friss spenót és a kellemesen sós feta együtt fantasztikus harapnivalót eredményeznek.
A húsvéti sonka akár sós csiga töltelékébe is kerülhet.
A sajtos leveles rudat kész tésztából pillanatok alatt összedobhatod.
Ez a medvehagymás pogácsa a tepertős recept felturbózott, tavaszi változata.
A sörkifli puha és foszlós: töltsd most meg fetás krémmel!
Ha a leveles tésztát baconnel töltöd meg, pillanatok alatt kész a vendégváró sós ropogtatnivaló.
Ezekbe a mennyei kis kekszekbe sajt és fűszerek is kerülnek: ennek a ropogtatását lehetetlen abbahagyni.
Készíts puha pogácsát joghurttal a tésztájában! Uzsonnára nem is kell finomabb.
Ez a finom tönkölypogácsa teljes kiőrlésű lisztből készül, a tésztájába pedig reszelt sajt is kerül.
Csodafinom lesz a klasszikus hajtogatott pogácsa, ha túróval együtt gyúrod.
A krémsajtos pogácsa puha kelt tésztából készül, amelynek a görög joghurt is ad egy plusz csavart.
A kis sonkás-sajtos batyuk frissen és ropogósan a legfinomabbak, de akár másnap az uzsonnásdobozba is pakolhatsz belőlük.
A sajtos sós csigák töltelékébe fűszeres aszalt paradicsom is kerül, ettől lesz még különlegesebb az ízük.
Ha te is imádod a túrós bureket, jó hír, hogy kész réteslapokból viszonylag egyszerűen magad is el tudod készíteni.
A leveles tésztából készülő paradicsomos sós pite leginkább a pizzára emlékeztet, de sokkal könnyebben elkészíthető.
A finom, hagymás pogácsa hagyományos módszerrel, kelt tésztából készül, viszont teljesen vegán.
A kapros-túrós lepény kiadós és nagyon finom. Akár egy gazdag leves után második fogásnak is tökéletes.
Laktató és nagyon finom sós ropogtatnivalót készíthetsz leveles tésztából, ha darált hússal töltöd meg.