Szuper kiadós, húsos sárgaborsóleves svéd recept szerint: egy tányértól jóllaksz
A sűrű svéd sárgaborsóleves különlegessége, hogy a fazékban sertéshús is fő.
Összesen 8 találat.
A sűrű svéd sárgaborsóleves különlegessége, hogy a fazékban sertéshús is fő.
A fűszeres, ropogós sárgaborsófasírtból tényleg nem hiányzik a hús, hiszen anélkül is laktató.
A sárgaborsóleves elkészítése pofonegyszerű, ráadásul liszt sem kell hozzá, anélkül is elég sűrű lesz.
A sárgaborsó rosttartalma és a benne levő ásványi anyagok révén segít az egészség megőrzésében.
Tudtad, hogy a sárgaborsó-főzelék valójában nagyon finom étel? Csak hagyd ki belőle a rántást.
Ha a húsos ételek után zamatos főzelékre vágysz, a régimódi sárgaborsó-főzelék tökéletes választás.
Sárgaborsóból ne csak főzeléket készíts, krémesítve, levesnek is tartalmas, és nagyon ízletes.