A legfinomabb padlizsánkrém marokkói recept alapján: a zaaloukból nem elég egy adag
A zaalouk nevű marokkói padlizsánkrém akkor a legfinomabb, ha megpirítod hozzá a padlizsánt.
Összesen 10 találat.
A zaalouk nevű marokkói padlizsánkrém akkor a legfinomabb, ha megpirítod hozzá a padlizsánt.
Ízgazdag és istenien krémes mártogatós a mutabal.
A libanoni padlizsánkrém alapja a zöldség mellett a tahini, amelyet elkészíthetsz otthon is.
A jó erdélyi padlizsánkrém titka, hogy először parázs felett meg kell pirítani a zöldséget, így kap ugyanis semmihez sem fogható, intenzív ízt.
Ezt a padlizsánkrémet ki kell próbálnod! Tele van csodás ízekkel, friss, zamatos zöldségekkel.
Ne mindig vajat és májkrémet kenj a kenyeredre, a sajtos padlizsánkrém igazán extra.
A legjobb padlizsánkrém, amit ettél.
Isteni szószok.
Kóstoltad a cukkinikrémet? Hogy csökkentheted a süti vajtartalmát?
Kenheted pirítósra, tálalhatod mártogatósként, a padlizsánkrém mindenhogyan finom.